Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O familie de români extrem de periculoși au terorizat un oraș din Spania. Tâlharii jefuiau bătrânii într-un mod violent
WhatsApp
Patru români, trei bărbați și o femeie, au fost arestați pentru o serie de jafuri extrem de violente.
Foto: Obiectele furate / Sursă: levante-emv.com

În urma unui val de atacuri violente asupra bătrânilor din cartierul La Punta, Poliția Națională a reușit să efectueze patru arestări. Gruparea, compusă din trei bărbați și o femeie de origine română, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, este suspectată că a comis o serie de tâlhării brutale împotriva persoanelor în vârstă, inclusiv agresiuni în livezi și ferme.

Arestările vin în urma unei investigații complexe desfășurate de Grupurile de Tâlhărie și Predare ale Brigăzii Provinciale de Poliție Judiciară din Valencia. Ancheta a implicat numeroase operațiuni de supraveghere și monitorizare, care au permis identificarea și arestarea presupușilor infractori.

O grupare extrem de violentă și bine organizată. Cum operau românii 

 

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, gruparea de tâlhari era extrem de violentă și bine organizată, fiind în principal compusă din membrii unei familii. Bărbații aveau rolul principal în săvârșirea jafurilor, recurgând la acte brutale de agresiune împotriva victimelor, legându-i cu cătușe și folosind forța pentru a obține ceea ce vor, în timp ce femeia se ocupa de aspectele logistice și de valorificarea bunurilor furate.

Citește și: O bandă de hoți români a băgat spaima în pensionarii din Valencia. Au comis cel puțin 16 jafuri violente în ultimele luni

În timpul perchezițiilor, au fost recuperate numeroase bijuterii și alte obiecte furate, iar unele dintre acestea au fost deja returnate proprietarilor legitimi, scrie presa spaniolă

Anchetatorii au subliniat cooperarea strânsă între agenții din diferite regiuni, care a condus la capturarea presupușilor infractori înainte ca aceștia să părăsească țara. Unul dintre cei arestați avea chiar un mandat european de arestare emis de autoritățile din România pentru infracțiuni similare.

----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel