Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nuntă regală. Rochia de mireasă purtată de Meghan Markle
WhatsApp
Amalia Enache, invitată în cadrul emisiunii ''Adevăr sau provocare'' de pe Unica.ro, a vorbit despre ce rochie de mireasă crede că va purta Meghan Markle în ziua nunții.
foto: kensingtonroyal / Instagram

Corespondent special ProTV la două dintre nunțile regale ale Europei, cea din 2004 dintre Prinţul Felipe al Spaniei şi Letizia Ortiz şi cea dintre Prinţul William şi Kate Middleton, din aprilie 2011, Amalia Enache a răspuns provocării Unica.ro și a vorbit despre rochia pe care o va purta Meghan Markle în ziua nunții cu Prințul Harry.

Vedeta de televiziune se așteaptă la o supriză din partea miresei și nu crede că va alege un designer britanic, așa cum toată lumea se așteaptă. „N-aş băga mâna în foc că va alege un designer britanic, aş paria pe o surpriză“, spune Amalia Enache pentru Unica.

Cele mai multe pariuri se fac în legătură cu rochia de mireasă purtată de Meghan Markle, iar printre posibilii creatori ai alegerii vestimentare se află casele Erdem, Burberry, Jenny Packham, Stella McCartney, Ralph&Russo, Giles Deacon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel