Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nu vrei ca fostul tău iubit să vadă că ești online? WhatsApp lansează o nouă opțiune, care îți permite să selectezi cine poate vedea activitatea ta
WhatsApp
Fie că îți dorești să nu fii deranjat de anumite persoane, fie că amâni să îi răspunzi fostei tale iubite, indicatorul online WhatApp poate fi acum scos. Nu este vorba doar de ultimul act, ci de un fel de mod „invizibil”, care îți permite să selectezi cine poate vedea activitatea ta.
Nu vrei ca fostul tău iubit să vadă că ești online? WhatsApp lansează o nouă opțiune, care îți permite să selectezi cine poate vedea activitatea ta / Foto: Unsplash

Instrumentul este una dintre cele trei noi funcții de confidențialitate anunțate de Mark Zuckerberg, fondatorul și CEO al companiei mamă a WhatsApp, Meta.

'Vom continua să construim noi modalități de a vă proteja mesajele și de a le menține la fel de private și sigure ca și conversațiile față în față', a declarat Zuckerberg.

 

Noile funcții de confidențialitate care vin pe WhatsApp

 

Cele trei noi instrumente de confidențialitate au fost lansate ca 'straturi suplimentare de protecție atunci când trimiteți mesaje', potrivit WhatsApp.

'Noile funcții de confidențialitate care vin pe WhatsApp: ieșiți din discuțiile de grup fără a anunța pe toată lumea, controlați cine poate vedea când sunteți online și împiedicați capturile de ecran la vizualizarea mesajelor o dată cu mesajele', a spus Zuckerberg.

Modul invizibil este implementat pentru toți utilizatorii în această lună și vă va permite să alegeți cine poate vedea când sunteți online.

'Faptul că vedem când prietenii sau familia sunt online ne ajută să ne simțim conectați unii cu alții, dar cu toții am avut momente în care am vrut să ne verificăm WhatsApp-ul în mod privat', a explicat WhatsApp.

'Pentru momentele în care doriți să vă păstrați prezența online privată, introducem posibilitatea de a selecta cine poate și cine nu poate vedea când sunteți online'.

 

 

Fără screenshoturi la mesaje

 

De asemenea, WhatsApp va adăuga luna aceasta posibilitatea ca utilizatorii din întreaga lume să părăsească grupurile în mod silențios, fără a fi nevoie să îi anunțe pe toți.

În schimb, doar administratorii vor fi acum notificați atunci când părăsiți un grup.

În cele din urmă, WhatsApp testează adăugarea blocării capturilor de ecran pentru mesajele View Once.

'View Once este deja o modalitate incredibil de populară de a partaja fotografii sau materiale media care nu trebuie să aibă o înregistrare digitală permanentă', a explicat WhatsApp conform Daily Mail.

'Acum activăm blocarea capturilor de ecran pentru mesajele View Once pentru un nivel suplimentar de protecție'.

WhatsApp se mândrește cu gama sa impresionantă de instrumente de confidențialitate, inclusiv criptarea end-to-end, verificarea în doi pași și dispariția mesajelor.

 

Cum se accesează modul invizibil 

 

1. Deschideți WhatsApp
2. Atingeți pictograma Setări din colțul din dreapta jos
3. Atingeți ușor Cont
4. Atingeți Privacy (Confidențialitate)
5. Atingeți Ultima vizionare și online
6. Sub "Cine poate vedea ultimele mele afișări" veți găsi o nouă opțiune "Cine poate vedea când sunt online".   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel