Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noi reguli de călătorie în Anglia începând din 11 februarie: se elimină carantina, vaccinații nu mai fac test. Lista completă 
WhatsApp
Regulile de călătorie în Anglia se schimbă începând de vineri, 11 februarie. Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord prezintă noile condiții pe care trebuie să le îndeplinească românii. 

Vești bune pentru românii care vor să călătorească în Marea Britanie. Începând de vineri, 11 februarie, se schimbă condițiile de intrare pe teritoriul Angliei.

Astfel, persoanele vaccinate cu schema completă și copiii minori (sub 18 ani) nu trebuie să mai efectueze un test Covid înainte sau după sosirea pe teritoriul Angliei. Prin vaccinarea cu schema completă se înțelege vaccinarea cu 2 doze pentru vaccinurile care prevăd 2 doze sau vaccinarea cu o singură doză în cazul vaccinului monodoză. Totodată, persoanele nevaccinate nu vor mai intra în carantină la sosire, dacă prezintă un test negativ efectuat cu 48 de ore înainte. 

Noile reguli de călătorie în Anglia, începând cu 11 februarie

 

Iată regulile complete, prezentate de Ambasada României în Anglia.

"Vești bune! Schimbări condiții de călătorie în Anglia. Reamintim cā, începând de mâine, 11 februarie 2022, ora 4.00 GMT, se schimbă condițiile de intrare pe teritoriul Angliei.

Astfel, #persoanele #vaccinate cu schema completă și copiii minori (sub 18 ani) NU trebuie să mai efectueze #teste Covid înainte sau după sosirea pe teritoriul Angliei. (Prin vaccinarea cu schema completă se înțelege vaccinarea cu 2 doze pentru vaccinurile care prevăd 2 doze sau vaccinarea cu o singură doză în cazul vaccinului monodoză).

-> persoanele #vaccinate trebuie să completeze în prealabil (cu maximum 48 de ore înainte de sosire) #Formularul de Localizare (Passenger Locator Form), disponibil la: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk 

Persoanele #nevaccinate NU vor mai efectua carantinā la sosire. Condițiile de intrare pentru persoanele #nevaccinate sunt următoarele:

-> prezentarea rezultatului negativ al unui #test COVID-19 (tip PCR sau rapid antigen), efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de călătorie;

-> rezervarea și achitarea anterior sosirii a unui test COVID-19 tip PCR care va fi efectuat înainte sau în ziua a 2-a de la sosire.

-> completarea în prealabil (cu maximum 48 de ore înainte de sosire) a #Formularului de Localizare (Passenger Locator Form).

- Persoanele care au avut Covid dar NU sunt #vaccinate intră în categoria persoanelor #nevaccinate.

Informații suplimentare despre condițiile de intrare pe teritoriul Angliei sunt disponibile aici: https://www.gov.uk/guidance/travel-to-england-from-another-country-during-coronavirus-covid-19 "

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel