Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noi detalii despre tragedia din Texas: Victimele împușcăturilor erau din aceeași clasă
WhatsApp
Victimele împușcăturilor de la o școală din Texas sunt dintr-o singură clasă, anunță autoritățile americane, potrivit Reuters. 
Un donator anonim a pus la dispoziție 175.000 de dolari pentru a acoperi costurile funerare pentru TOATE cele 21 de persoane ucise în masacrul de la școala din Texas

Cei 19 copii și cei doi profesori masacrați la o școală primară din sudul Texasului se aflau într-o singură clasă, au stabilit polițiștii. Atacatorul s-a baricadat într-o sală în care se aflau elevi de clasa a patra.

Ulterior, Poliția a înconjurat școala primară Robb din Uvalde, spărgând geamurile în încercarea de a evacua copiii și personalul, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt al Departamentului de Siguranță Publică din Texas, Chris Olivarez. Ofițerii au pătruns în cele din urmă în clasă și l-au ucis pe atacator, identificat ca fiind Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani.

Ramos și-a început atacul împușcându-și bunica acasă. Apoi a condus până la școala din apropiere, unde a făcut un accident și a intrat în clădire purtând echipament tactic și o pușcă, au explicat autoritățile. Bunica sa a supraviețuit, dar se află în stare critică. Anchetatorii speră că ea poate face lumină în privința motivului împușcăturilor.

De asemenea, mai mulți copii au fost răniți în timpul atacului, a declarat Olivarez pentru Fox News.

Cei doi profesori uciși sunt Eva Mireles și Irma Garcia, cadre didactice la aceeași clasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel