Un italian bogat a luat masa la un restaurant prestigios din stațiunea plină de farmec Saint Tropez de pe Riviera Franceză. A ajuns să dea chelnerului un bacșiș cu 500 de euro.
Acest lucru nu a fost suficient pentru chelner, care a urmat clientul până în parcare și i-a cerut bărbatului să-i mai dea 500 de euro pentru a ajunge la„limita minimă” de 1.000 de euro bacșiș, după cum a relatat ziarul local „Nice Matin”. Aceasta corespunde cu aproximativ 20 la sută din suma facturii.
Clientul s-a enervat și i-a spus unui prieten francez că nu va mai vizita niciodată Saint-Tropez. „A crezut că este generos când a lăsat 500 de euro, în schimb a fost mustrat”, a spus prietenul italianului, scrie focus.de.
Nu doar cererile de bacșiș sunt mari în stațiunea de vacanță. Alți turiști au povestit că unele restaurante impun un consum minim de 1.500 de euro de persoană, în timp ce în alte zone ale Coastei de Azur se așteaptă să cheltuiască cel puțin 10.000 de euro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News