Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Muncitor român, accidentat grav la locul de munca în Italia
WhatsApp
Un muncitor român a fost accident grav în Italia, după ce a fost lovit de un buștean în timp ce participa la lucrări de defrișare.  

Un român, în vârstă de 47 de ani, a fost victima unui accident forestier la Sant’Orsola Terme, în provincia Trento. Incidentul s-a petrecut joi, 31 martie, iar victima, care a suferit numeroase politraumatisme, a fost transportată la Spitalul Santa Chiara din Trento cu elicopterul.

Potrivit publicației L’Adigetto, muncitorul a fost lovit de un buștean, în timp ce participa la lucrările de defrișare din pădurea Sant’Orsola Terme, în zona Croz de le Scalete, la o altitudine de circa 1.600 de metri. Accidentul s-a produs de-a lungul unei pante de 150 de metri, deasupra drumului forestier.

Românul a fost transportat la spital cu elicopterul

 

Colegii muncitorului român au fost cei care au observat ce s-a întâmplat și au apelat numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au prezentat tehnicienii de la centrul de Salvare Alpină și Speologică, coordonatorul zonei operaționale centrale Trentino și pompierii voluntari din Sant’Orsola.

Elicopterul nu a putut ajunge la locul accidentului din cauza vremii nefavorabile și a vizibilității reduse.

Vremea rea ​​nu a permis recuperarea de la fața locului cu elicopterul, care a aterizat la Sant’Orsola Terme.

Românul a fost coborât 150 de metri cu targa, până la drum, de acolo transferată în localitate cu autospecialele de intervenție și, în sfârșit, cu elicopterul, la Spitalul Santa Chiara din Trento, mai scrie sursa citată.

 

Vezi și: Sătul de certurile cu iubita, un român s-a dus la carabinieri și i-a rugat să-l aresteze: "N-o mai suport!"

 

Un român, în vârstă de 49 de ani, s-a dus la poliție în Italia și i-a rugat pe oamenii legii să-l aresteze, pe motiv că nu mai suportă certurile du iubita sa. 

Totul a început atunci când Valentin, un român, în vârstă de 49 de ani, a cunoscut online o româncă rezidentă în orașul italian Pontedera (Toscana). Bărbatul s-a mutat dintr-un sat din România în casa partenerei sale cunoscute pe internet, în speranța că va scăpa de un mandat de arestare împotriva sa, pentru infracțiuni comise în țara natală, potrivit publicației Il Tirreno.

După ce a cunoscut-o pe româncă pe internet și au conversat timp de un an de zile, bărbatul a decis să se mute la domiciliul proaspetei sale partenere, într-un oraș industrial din regiunea italiană Valdera (Pisa).

 

Arestat de carabinierii din Pontedera imediat cum a ajuns în localitate

 

Pentru Valentin, se poate spune ca socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din târg și bărbatul a avut parte de două surprize neplăcute la sosirea în Italia.

Din cauza faptului că avea un mandat european de arestare pe numele său, românul a fost arestat imediat ce a pus piciorul în Pontedera, unde era așteptat de carabinieri.

În așteptarea extrădării înapoi în România, românul a indicat locuința iubitei sale virtuale, ca locul unde va respecta perioada de arest preventiv la domiciliu.

Citește continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel