Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Momente de panică la bordul unui avion. Un pasager a forţat uşa: „Copiii tremurau şi plângeau” - VIDEO
WhatsApp
Un bărbat a fost reţinut de poliţia sud-coreeană după ce ar fi forţat uşa unui avion în timpul zborului iar aceasta s-a deschis, cu puţin timp înainte de aterizare. Avionul companiei Asiana Airlines a aterizat în siguranţă vineri pe aeroportul din oraşul sud-coreean Daegu, relatează Agerpres.

Avionul, care avea la bord 194 de persoane, decolase cu circa o oră înainte de pe insula Jeju, când uşa s-a deschis brusc, la ora 12:45, au indicat oficiali ai aeroportului şi surse din industrie.

Niciunul dintre cei aflaţi la bord nu a căzut şi nimeni nu a fost rănit, dar nouă pasageri au intrat în panică şi au manifestat dificultăţi de respiraţie, fiind transportaţi la spital, însă starea lor nu este gravă.

 

 

Nu se ştie motivul pentru care bărbatul ar fi deschis uşa

 

Poliţia sud-coreeană a reţinut pentru interogare un pasager în vârstă de circa 30 de ani, bănuit că a încercat să forţeze uşa în timp ce avionul se pregătea de aterizare. Nu este clar ce motiv ar fi avut gestul său.

Între pasageri se numărau şi 48 de elevi de şcoală elementară şi gimnaziu care urmau să participe la un eveniment sportiv naţional sămbătă în oraşul Ulsan, aflat în apropiere.

„Copiii tremurau şi plângeau”, a relatat mama unuia dintre micii atleţi. "Cei care stăteau aproape de coborâre au fost probabil cel mai şocaţi", a spus aceasta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel