Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Misterele poșetelor: Cum a reușit o româncă din ITALIA să îndese în geantă 23 de pachete de parmezan scump
WhatsApp
O tânărăr româncă de 32 de ani din Sicilia, a fost surprinsă când încerca să fure mai multe pachete de brânzeturi scumpe dintr-un supermarket din Italia.
sursa foto: livesicilia.it

O tânără româncă, Elena Ion, de 32 de ani, a fost arestată de carabinierii din Italia după ce a fost surprinsă că a sustras 23 de pachete cu parmezan scump dintr-un supermarket din Avola, Sicilia.

Din nefericire pentru femeie, manevra, deși îndrăzneață, a fost sortită eșecului. Angajații supermarket-ului au văzut și au oprit-o chiar în timpul operațiunii. Ei i-au pus în vedere femii să pună produsele la loc sau să le plătească,  moment în care femeia a rupt-o la fugă în parcarea unității comerciale, cu tot cu brânzeturile italienești.

Din nefericire pentru ea, toată scena a fost observată de un  polițist italian aflat în timpul liber, care a pornit în urmărirea româncei, pe care a prins-o la scurt timp, iar cele 23 de pachete de Parmezan în valoare de 110 euro, au fost returnate angajaților magazinului.

Potrivit siracusapost.it, românca a fost plasată în arest la domiciliu și va ajunge în fața judecătorilor. Polițiștii italieni spun că femeia nu este la prima faptă de acest fel.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel