Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Miracolul vieții în cel mai întunecat moment al Ucrainei: Mia s-a născut într-un adăpost antiatomic, în timpul asediului Kievului
WhatsApp
O nouă viață se naște într-un adăpost antiatomic, sub sunetul bombelor: Miracolul vieții în cel mai întunecat moment al Ucrainei. Imaginile cu Mia strângând-o în brațe pe mama ei aduc speranță în capitala ucraineană atacată de forțele rusești. 

În timp ce rachetele rusești distrugeau clădirile din Kiev, în capitala ucraineană a avut loc ieri seară un mic miracol. Miracolul vieții. Într-un adăpost antiaerian din capitală - și nu în tunelurile de metrou, așa cum s-a vehiculat inițial pe rețelele de socializare - o femeie de 23 de ani a născut o fetiță.

Fotografiile emoționante au fost publicate de Hannah Hopko, președinta conferinței Democracy in Action. "Mia s-a născut într-un adăpost în ceea ce a fost cu siguranță o perioadă stresantă, bombardamentul de la Kiev. Mama ei este fericită și sănătoasă, în ciuda unei nașteri dificile. Noi apărăm viața și umanitatea", a scris ea. Vestea a fost raportată și de BBC și reluată de mulți oameni pe rețelele de socializare ca un semn de speranță.

Mia s-a născut într-un adăpost antiatomic, în timpul asediului Kievului

 

Potrivit celor reconstituite ulterior, mama se afla în adăpost pentru a se proteja de asalturile trupelor lui Putin. Avea un motiv în plus să fie îngrijorată: era însărcinată și copilul urma să se nască. În jurul orei 20.30 a născut-o pe Mia. După ce s-a născut pe un pat improvizat, a fost chemată o ambulanță și atât mama, cât și fetița au fost duse la spital. Amândouă sunt bine, după cum a asigurat agentul Mykola Shlapak.


Miracolul vieții în cel mai întunecat moment al Ucrainei

 

Imaginile în care Mia se agață de mama ei au fost salutate ca o rază de speranță în cel mai întunecat moment al Ucrainei. Dar fetița care a venit pe lume la Kiev nu este singura născută în timpul invaziei rusești din Ucraina. Un medic a declarat pe rețelele de socializare că și un alt bebeluș a văzut lumina în timpul nopții. Din cauza bombardamentului, camera din spital ar fi fost distrusă, așa că a ajutat-o pe femeie să nască într-un subsol. Și din nou, ministrul Viktor Liashko anunță nașterea a încă doi copii sub bombardamentele din Kherson, în sudul țării.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel