Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Miracol. Trupul unei călugăriței a fost exhumat la patru ani de la moarte și nu prezintă semne de descompunere
WhatsApp
Trupul unei călugăriței a fost exhumat la patru ani de la moarte și nu prezintă semne de descompunere. Vizitatorii se înghesuie la "Miracolul din Missouri", să vadă trupul aproape intact al surorii Wilhelmina Lancaster în micul oraș Gower.
Miracol. Trupul unei călugăriței a fost exhumat la patru ani de la moarte și nu prezintă semne de descompunere / Foto: Captură video youtube

Oameni uimiți au susținut că a avut loc un miracol atunci când trupul unei călugărițe a arătat puține semne de descompunere după ce a fost exhumat.

Trupul surorii Wilhelmina Lancaster a fost exhumat în micul oraș Gower, Missouri, care a murit la vârsta de 95 de ani în mai 2019.

 

Mii de oameni s-au adunat să vadă „moaștele” călugărița



Vestea despre "Miracolul din Missouri" s-a răspândit și mii de oameni s-au adunat la locul unde a fost găsită călugărița, deoarece trupul ei este acum expus.

Sora Wilhelmina a fondat Surorile Benedictine ale Mariei, Regina Apostolilor win avea 70 de ani. Surorile benedictine au dezgropat sicriul pentru a-l putea muta sub altar, joi.

"Maica stareță Cecilia s-a uitat prin crăpătura făcută în sicriu, care s-a produs la scurt timp după înmormântarea ei. Ea a văzut un picior complet intact, cu șoseta pe el, arătând la fel ca atunci când am îngropat-o noi. Nu s-a putut abține să nu țipe de bucurie."

Ei au adăugat: "Am pipăit pe rând picioarele încă încălțate cu șosete, foarte umede, dar toate acolo. Pământul care a căzut la început îi împinsese trăsăturile feței, în special ochiul drept, așa că i-am pus o mască de ceară peste el. Dar genele, părul, sprâncenele, nasul și buzele erau toate prezente, iar gura ei era pe punctul de a zâmbi."

 

Trupul călugăriței poate fi vizitat de credincioși până pe 29 mai



Sora a continuat: "După ce am curățat mucegaiul din cauza condițiilor umede din sicriu, părea că tocmai i-am pus [costumul] în acea zi. Aceasta a fost o dovadă a iubirii ei pentru frăție și a ceea ce ne transmitea nouă, celor care am urmat-o."

Acum este expus, un semn lângă cadavru spune: "Vă rugăm să fiți blânzi când atingeți trupul surorii, în special picioarele ei!".

Profesorul asociat și director al departamentului de antropologie medico-legală de la Western Carolina University, Nicholas Passalacqua, a declarat pentru agenția de presă că trupul surorii s-ar putea să se fi conservat bine în funcție de temperatură, de mediul în care se afla corpul și dacă a fost tratat chimic.

"Cu cât este mai cald, cu atât bacteriile și enzimele vor fi mai active și, de asemenea, cu atât mai active vor fi insectele care se hrănesc cu gunoaie, deoarece metabolismul lor este corelat cu temperatura ambientală", a spus profesorul.

"Dacă rămășițele au fost tratate cu substanțe chimice, atunci acest lucru va încetini drastic procesul de descompunere", conform Mirror.

Cadavrul este expus până pe 29 mai, după care va fi mutat la altar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel