Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minor italian, VIOLAT şi şantajat de un ROMÂN. Băiatul a cedat nervos după săptămâni de TEROARE
WhatsApp
Un adolescent de 14 ani din Viareggio a suferit chinuri teribile după ce a fost păcălit de un român pe reţelele de socializare să se întâlnească cu el, potrivit site-ului La Nazione.
Foto: Ilustrativ

După ce s-a împrietenit cu minorul pe internet, românul i-a propus acestuia să se vadă într-o zi, întrucât locuiau în aceeaşi zonă. Acesta l-ar fi atras într-o pădure unde l-a abuzat sexual şi a aranjat ca toată scena să fie filmată.

Chinul băiatului a durat multă vreme, acesta fiind constant şantajat cu imaginile compromiţătoare pe care românul a spus că le va publica. În schimbul tăcerii sale, acesta a început să îi ceară adolescentului cămăşi, sacouri, telefoane, o tabletă, până când cererile sale au devenit tot mai greu de îndeplinit iar minorul a decis să le spună până la urmă părinţilor ce s-a întâmplat.

Părinții au făcut apoi o plângere carabinierilor, iar băiatul consiliat de psihologi şi dus la spital. S-a dovedit că tot ce a spus a fost, din păcate, adevărat, se arată în raport.

Autorităţile au decis să organizeze un flagrant pentru a-l prinde pe agresor. Românul s-a prezentat la întâlnire, în pădurea de pini unde se desfășurau de obicei întâlnirile, fiind sigur că va obţine mai mulți bani de la victima sa.

În schimb, a găsit carabinierii care i-au blocat traseul de evadare. Românul a fost prins de carabinierii din Viareggio, la ordinul procurorului adjunct Sara Polino, sub acuzația de extorcare și violență sexuală. 

Acum este în închisoare la Lucca, la San Giorgio, așteptând să fie interogat de procurorul adjunct, unde va trebui să îşi explice teribilele fapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel