Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Milionarul german Dieter Esch devine tată la 80 de ani după ce s-a căsătorit cu un model de 26 de ani 
WhatsApp
Magnatul imobiliar german Dieter Esch redevine tată la vârsta de 80 de ani, la 53 de ani de la nașterea fiicei sale Natasha. Logodnica sa, Alina Kuznyatkina este însărcinată pentru prima dată la vârsta de 26 de ani. Cuplul plănuiește să se căsătorească în Los Cabos în martie.
Românii refuză locuri de muncă cu salarii de 1.000 de euro: autostrăzile rămân în așteptare / Foto: Unsplash

Fericiții părinți au decis deja un nume pentru fiica lor, „Marselina”, care este așteptată în luna mai.

Diferența aproape dramatică de vârstă de aproape 54 de ani nu deranjează cuplul aparent inegal. Mai degrabă, fericirea lor în dragoste este îmbogățită de faptul că se completează reciproc în domeniile lor de experiență și au o mare înțelegere pentru punctele forte și punctele slabe ale partenerului, au spus ei, conform publicației austriecte Krone. 

Alina împărtășește pasiunea pentru colecția lui de timbre de un milion de dolari și dragostea pentru puzzle-urile. De asemenea, cuplul se antrenează de cel puțin trei ori pe săptămână în sala de sport internă, astfel încât atât bebelușul, cât și tânăra mireasă să se poată bucura de Esch pentru o lungă perioadă de timp.

S-au cunoscut timp de trei luni la Lacul Wolfgangsee prin intermediul prietenilor comuni de pe rețelele de socializare și sunt împreună de doi ani. Chiar la începutul relației lor, Esch și Kuznyatkino și-au testat compatibilitatea cu o vacanță de trei luni pentru a se cunoaște în hotelul  „Im Weissen Rössl” de pe lacul Wolfgangsee.

Esch, care a deținut agenția de modele Wilhemina, locuiește într-un cartier dintr-o reședință de lux din Los Cabos, Baja California Sur, Mexic, din 2011. Vedete precum George Clooney și Cindy Crawford au case de vacanță aici. El conduce acolo o agenție imobiliară de lux din 2012, pentru care a achiziționat o licență de la grupul german de brokeraj Engel & Völkers. 

„Mai fericit ca niciodată”


Cu toate acestea, Esch a devenit faimos destul de involuntar când, în 1983, s-a arătat responsabil pentru unul dintre cele mai mari scandaluri de insolvență din perioada postbelică. Cu vânzări de aproximativ 2,5 miliarde de DM și aproape 15.000 de angajați în întreaga lume, Esch și IBH Holding au format al treilea producător de mașini de construcții din lume. După faliment și o pedeapsă de patru ani de închisoare, Esch s-a mutat în Statele Unite în 1988, unde a achiziționat agenția de modele Wilhelmina Models și a condus-o către succesul internațional.

Nici la 80 de ani, Esch nu se gândește să renunțe, nici în afaceri, nici ca iubit: „Viața mea este plină de inspirație și sunt mai fericit decât am fost vreodată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel