Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz cu minori români, răsturnat. Cinci copii au fost transportați la spital
WhatsApp
Un microbuz, în care călătoreau mai mulți copii și doi adulți s-a răsturnat. Accidentul a avut loc pe raza localității  Verești din județul Suceava, în această seară.
Incendiu într-un apartament din Constanța. 20 de oameni evacuați

Cinci copii și un adult au fost transportați la spital. La locul producerii accidentului intervin pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD ( două tip B2 și TIM) cu sprijinul a patru ambulanțe SAJ. În microbuz se aflau doi adulți și șase copii, scrie Monitorul de Suceava
 

ISU Suceava a intervenit vineri după-amiaza la un accident în localitatea Verești, unde un microbuz în care se aflau doi adulți și șase copii s-a răsturnat.

La fața locului au fost trimise o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD și patru ambulanțe SAJ.

Conform pompierilor, toți cei implicați în accident sunt conștienți și cooperanți. Un adult și cinci copii au fost duși la spital pentru investigații suplimentare.

Un alt microbuz în care se aflau 9 persoane și un camion au fost implicate, pe 12 aprilie, într-un accident pe Autostrada A1 Deva-Nădlac. Trei pasageri din microbuz au fost răniți.

 

Microbuz plin cu români, accident pe autostradă la intrarea în țară. Trei persoane au fost rănite 

 

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 576, în zona localității Nădlac.

Polițiștii spun că un microbuz de transport persoane, în care se aflau șoferul și 8 pasageri, deplasându-se pe prima bandă a sensului de mers către Nădlac, în apropierea PTF Nădlac II, a lovit un camion care era staționat în coloană pentru ieșirea din țară.

Au fost rănite trei persoane, pasageri în microbuz. Circulația în zonă a fost restricționată pe prima bandă, desfășurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliției. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel