Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Metodele PRIMITIVE prin care talibanii încearcă să obțină SUPUNERE necondiționată (Video)
WhatsApp
Nici nu s-a încheiat bine retragerea trupelor americane implicate în salvarea populației afgane care nu a vrut să se supună regimului islamic impus de talibani că aceștia din urmă au trecut la metode de intimidare a populației.

De ceva zile circulă pe internet o filmare în care un afgan este decapitat de talibani. Filmarea nu a putut fi verificată din surse independente și nici nu se precizează când a fost făcută. 

Ei bine, azi, pe un cont de twitter care se vrea a fi a studenților islamiști a apărut o filmare în care un elicopter american, Black Hawk, din cele donate de SUA pentru Afganistan, este spânzurat un bărbat. Mesajul are dublu înțeles: Așa vor ajunge cei care au pactizat cu dușmanul, iar al doilea se vrea a induce teroare.

ATENȚIE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

 

Vestea tristă este că în mâinile acestor barbari au rămas arme în valoare de 85 de miliarde de dolari. Și nu orice fel de arme ci unele chiar sofisticate.

Potrivit congresmanului republican Jim Banks ”aceasta este o estimare neoficială, deoarece pentru moment Casa Albă nu este în măsură să cuantifice cu precizie numărul total de arme rămase în hangare și depozite ale bazelor”.

China, bineînțeles și-a arătat toată deschiderea către talibani, poate, poate, va reuși să ajungă la minele de cupru din Afganistan. De asemenea o altă țintă a Chinei ar putea-o reprezenta tehnica militară americană care ar putea fi atent analizată, în cotextul unei crize din Taiwan.

La toate acestea se adaugă adevărata tragedie pentru poporul afgan. Lipsa accesului la educație și muncă pentru femei, în contextul sharia, asta deși talibanii se bat cu pumnul în piept că vor da drepturi femeilor ”atât cât prevede legea islamică”. Adică nimic.

Milioane de oameni se văd acum conduși de un pumn de barbari și abandonați de o lume occidentală care nu face altceva decât să trâmbițeze. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel