Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mega-concert organizat în New York, pentru a marca ieşirea din pandemie
WhatsApp
Primăria din New York l-a cooptat pe producătorul muzical Clive Davis pentru a organiza un mega-concert în Central Park şi a sărbători astfel recuperarea oraşului după pandemia de coronavirus.
Mega-concert organizat în New York, pentru a marca ieşirea din pandemie

Deocamdată nu există niciun artist confirmat, dar intenţia este de a reuni opt staruri “iconice” pentru un concert de trei ore cu 60.000 de spectatori cu prezenţă fizică şi o transmisie TV în întreaga lume, a declarat ziarului Clive Davis, potrivit Agerpres.

Evenimentul care se preconizează să aibă loc la 21 august va face parte dintr-o săptămână de celebrări pentru a marca redeschiderea oraşului care a fost unul din epicentrele mondiale ale COVID-19. Cu ideea de a reuni un afiş de excepţie, primarul Bill de Blasio l-a însărcinat pe Davis, una dintre cele mai importante figuri ale industriei muzicale americane şi care de-a lungul unei cariere de mai multe decenii a lucrat cu artişti importanţi precum Janis Joplin, Bruce Springsteen, Aretha Franklin, sau Whitney Houston.

Producătorul în vârstă de 89 de ani va colabora la selectarea artiştilor cu Live Nation, gigantul specializat în spectacole live care va fi implicat şi în producţie. Potrivit lui Davis, care din 1976 este implicat în organizarea galei premiilor Grammy, majoritatea biletelor va fi gratuită, deşi vor exista câteva locuri VIP cu plată. Locul ales pentru acest mega-concert este situat în Central Park, o locaţie în care au susţinut spectacole figuri legendare precum Elton John (1980), Simon & Garfunkel (1981), sau Luciano Pavarotti (1993).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel