Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Un avion nu a reușit să aterizeze, din cauza vântului puternic. Furtuna Corrie a măturat regiuni din Europa de Nord - VIDEO
WhatsApp
Un avion British Airways a fost forțat să abandoneze o încercare de aterizare pe aeroportul Heathrow, din apropierea Londrei, deoarece a fost lovit de vânturi puternice în timpul furtunii Corrie.
Marea Britanie. Un avion nu a reușit să aterizeze, din cauza vântului puternic. Furtuna Corrie a măturat regiuni din Europa de Nord - VIDEO

Imaginile surprinse luni de observatorii avioanelor au arătat că avionul, care plecase din Aberdeen, se leagănă puternic spre partea stângă în timp ce se apropia de pistă.

Videoclipul, difuzat la Big Jet TV, arăta că avionul aproape că se aplecă puternic într-o parte, în timp ce coada lui părea să intre în contact cu solul, creând un nor de ceea ce pasionații de aviație numesc praf de avion.

Pilotul a reușit să stabilească avionul și a ridicat din nou aeronava, iar la a doua încercare a reuşit.

 

British Airways: „Piloții noștri sunt foarte pregătiți pentru a gestiona o serie de scenarii”

 

În videoclip, martorii pot fi auziți gâfâind de groază, în timp ce coada părea să intre în contact cu solul. Avionul părea să se balanseze dintr-o parte în alta, înainte de a se sprijini puternic pe partea stângă.

„Piloții noștri sunt foarte pregătiți pentru a gestiona o serie de scenarii, inclusiv condiții meteorologice extreme, iar echipajul nostru de zbor a aterizat aeronava în siguranță. Clienții și echipajul nostru au debarcat în siguranță”, a spus un purtător de cuvânt al British Airways a spus despre incidentul de luni.

 

Furtuna Corrie a adus vânturi puternice

 

Furtunile puternice din weekend au lăsat peste 45.000 de case fără electricitate în toată țara.

Un băiat de nouă ani din Staffordshire și o femeie de 60 de ani din Aberdeen au murit după ce copaci au fost dărâmați sâmbătă, când furtuna Malik a pus stăpânire pe regiune.

Furtuna Corrie a adus vânturi de 92 mph pe Stornoway, în Insulele de Vest ale Scoției, duminică seara, înainte de a merge în Marea Nordului la primele ore ale lunii, lăsând în urmă condiții friguroase.

 

Șofer român de TIR, mort într-un accident rutier cumplit, în timpul furtunii Malik

 

Bogdan, un șofer român de camion, în vârstă de numai 32 de ani, a murit într-un accident rutier cumplit, în Marea Britanie. S-a stins după o coliziune fatală, sâmbătă, de pe M74. Șoferul român de TIR a pierdut controlul volanului din cauza rafalelor puternice din timpul furtunii Malik, în primele ore ale dimineții, în Lanarkshire, și a ajuns pe contrasens, unde a fost izbit de un alt autovehicul. 

Serviciile de urgență s-au deplasat imediat la fața locului, însă nu mai era nimic de făcut pentru Bogdan, românul fiind declarat decedat la fața locului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel