Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Îngrijitor, condamnat pe viaţă, după ce a violat o bătrână de 99 de ani, bolnavă de demenţă
WhatsApp
Un îngrijitor a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce a fost surprins în timp ce viola o pacientă bolnavă de demenţă, în vârstă de 99 de ani. După ce au simţit că ceva nu este în regulă, membrii failiei au montat o cameră de supraveghere în salonul bătrânei.
Marea Britanie. Îngrijitor, condamnat pe viaţă, după ce a violat o bătrână de 99 de ani, bolnavă de demenţă

Phillip Carey, în vârstă de 48 de ani, a recunoscut că și-a atacat victima, în timp ce lucra la centrul de îngrijire pentru bătrâni din Blackpool, Lancashire. Acesta a fost surprins, prin intermediul unei camere de supraveghere pe care familia o instalase în salonul ei, agresându-și sexual victima vulnerabilă

Carey a pledat vinovat la Preston Crown Court, unde a primit sentinţa de închisoare pe viaţă fără posibilitatea unui apel pentru următorii 10 ani.

 

„Nu mă lăsaţi aici, mă vor răni”

 

Procurorii au spus că familia victimei a devenit îngrijorată, când comportamentul bătrânei s-a schimbat brusc. Nu a mai permis contactul fizic şi şi-a implorat rudele să o ia acasă. „Nu mă lăsaţi aici, mă vor răni”, le spunea bătrâna. Astfel, dorind să verifice dacă totul este în regulă, au montat o cameră de supraveghere într-un colt ascuns al salonului în încercarea de a descoperi ce îi cauza atâta suferinţă. relatează Daily Mail. 

Spre groaza lor, l-au văzut pe Carey intrând în cameră şi agresând-o sexual pe bătrâna de 99 de ani. Au sunat imediat la poliţie, iar ofiţerii l-au arestat  pe îngrijitor pentru viol şi alte agresiuni de natură sexuală. El și-a recunoscut vinovăția în instanță, după ce procurorii au prezentat probe criminalistice și filmările primite din partea familiei.

„Carey a abuzat de poziția sa de încredere și a profitat de o femeie vulnerabilă de care ar fi trebuit să aibă grijă. Sunt recunoscător familiei victimei care a dat dovadă de o mare putere de-a lungul procesului. Sper că sentința de astăzi le oferă o oarecare mângâiere, știind că Carey a fost adus în fața justiției pentru acțiunile sale”, a declarat procurorul de caz, Sophie Rozdolskyj, după pronunţarea sentinţei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel