Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Copil de trei ani și tatăl său, polițist, MORȚI în casă după ce s-au întors din concediu. Rudele au dat alarma
WhatsApp
Un polițist de 39 de ani se întorsese, recent, acasă, dintr-o vacanță alături de familie, înainte de a fi găsit mort împreună cu fiul său de trei ani, într-o dublă ghicitoare a morții. Cei doi ar fi fost uciși.

Detectivul de poliție, 39 de ani, găsit mort împreună cu fiul său de 3 ani, "se întorsese acasă mai devreme din vacanța familiei" înainte de a se întâmpla dubla crimă.

Dave Louden, în vârstă de 39 de ani, și fiul său Harrison au fost descoperiți acasă, în Kidderminster, după ce rudele îngrijorate au cerut poliției să verifice ce se întâmplă cu ei. O anchetă a fost acum lansată, poliția tratând moartea lor ca fiind "inexplicabilă".

Un vecin a susținut acum că Dave se afla într-o vacanță cu soția Samantha, Harrison și o altă rudă înainte de tragedie. Aceștia au spus că excursia a fost întreruptă, dar doar detectivul și fiul său s-au întors în casă, relatează Mail Online.

Copil de trei ani și tatăl său, polițist, găsiți fără suflare în casă după ce s-au întors din concediu

 

Poliția a fost chemată la domiciliu vineri dimineață, în urma îngrijorărilor legate de bunăstarea celor doi. Atât Dave, cât și Harrison au fost declarați morți la fața locului.  "Cu mare tristețe împărtășesc vestea că un ofițer de poliție în activitate și un copil de trei ani au decedat. În timp ce circumstanțele morții nu sunt cunoscute pe deplin, acesta este în mod clar un incident tragic și cele mai profunde condoleanțe sunt cu familia și colegii noștri", a declarat adjunctul șefului adjunct al poliției din West Mercia, Rachel Jones.

Se pare că Dave ar fi cumpărat proprietatea semidecomandată în valoare de 210.000 de lire sterline anul trecut, după o despărțire. El a lucrat în cadrul West Mercia Police CID timp de mai mulți ani, vizând bandele de spărgători de locuințe și infractorii de droguri. 

"Harrison era un băiețel fericit și bine iubit. Amândoi vor fi regretați și iubiți pentru totdeauna", au spus rudele lor, citați de The Sun.

O anchetă este în curs de desfășurare pentru a stabili ce s-a întâmplat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel