Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mai multe tinere, inclusiv moldovence, reținute de polițiști în Dubai. Fetele pozau nud la balcon
WhatsApp
Mai multe persoane au fost arestate de poliția din Dubai,  la sfârșitul săptămânii trecute, după ce filmări cu femei goale care pozau la un balcon au fost distribuite online. Imagini și videoclipuri care arătau peste zece femei complet dezbrăcate, la balconul unei clădiri din cartierul luxos Marina, au provocat un șoc în Emiratele Arabe Unite, unde chiar și un sărut în public se pedepsește cu închisoarea.
Mai multe tinere  inclusiv moldovence retinute de politisti in Dubai

Opt dintre femei și un organizator s-au dovedit a fi din Rusia. Printre cei reținuți 40 sunt fete din Ucraina, Belarus și Republica Moldova. În Emiratele Arabe Unite, încălcarea legii privind decența în public se pedepsește cu până la șase luni de închisoare și o amendă de aproximativ 1.000 de euro.

Distribuirea unui material pornografic se pedepsește, de asemenea, cu închisoarea și amenzi usturătoare, în conformitate cu normativele din această țară, bazate pe legea islamică. O publicație locală a spus că incidentul ar fi făcut parte dintr-o „campanie publicitară”, însă nu au fost date detalii în această direcție.

Poliția din Dubai a declarat că persoanele reținute pentru videoclipul „indecent” au fost puse sub acuzare. „Astfel de comportamente inacceptabile nu reflectă valorile și etica societății noastre”, se menționează în declarația poliției, relatează Digi24.RO cu referire la Sky News.  Deși liberale prin comparație cu vecinii săi din Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite au legi stricte care reglementează conduita, mai multe persoane ajungând la închisoare chiar și din cauza unor comentarii online. Companiile de telecomunicații din țară blochează accesul la site-urile pentru adulți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel