Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Localitatea Lisichansk din regiunea Lugansk, atacată de trupele rusești. Doi copii, în stare gravă
WhatsApp
Trupele ruse au atacat cu focuri de artilerie orașul Lisichansk, situat regiunea Lugansk. În urma atacului o familie a suferit, iar doi copii se află în stare gravă, a anunțat șeful administrației militare regionale din Lugansk, Serghei Gaidai, scrie ukrinform.ua.
Localitatea Lisichansk din regiunea Lugansk, atacată de trupele rusești. Doi copii, în stare gravă

"Atacurile asupra orașului Lisichansk nu contenesc. În urma bombardamentelor de artilerie din Lisichansk, o familie a fost rănită. Acesta este al doilea bombardament greu din această zi”, anunță șeful administrației militare regionale din Lugansk.

Părinții au fost răniți, însă starea lor este stabilă. Din păcate, starea celor doi copii, unul de 2 și unul de 6 ani, este mai complicată. "Cel mai probabil, potrivit medicilor, copiilor le vor fi amputate ambele picioare. Medicii continuă să lupte pentru viața copiilor”, a scris Serghei Gaidai pe pagina sa de Facebook.

Localitatea Lisichansk din regiunea Lugansk, atacată de trupele rusești. Doi copii, în stare gravă

 

Potrivit UNIAN, în jurul orei 6:30, trupele ruse au deschis focul cu arme grele asupra zonelor rezidențiale ale unuia dintre cartierele orașului Lisichansk. Se știe despre cel puțin un mort. Încă cinci persoane au fost salvate de sub dărâmături.

În a 35-a zi de război în Ucraina, mai multe rachete au fost doborâte peste Kiev. ONU raportează că, de la începutul invaziei ruse în Ucraina, aproximativ 1200 de persoane au fost ucise. Forțele ucrainene susțin că au preluat controlul asupra orașului Irpin.

Citeste si: Irpin, bombardat în continuare. Primarul Markushin: Revenirea în oraș este periculoasă

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei spune că Rusia și-a desfășurat aproximativ 2.000 de militari din teritoriile ocupate ale Georgiei în Ucraina. Serviciile secrete britanice susțin că declarațiile rusești despre scăderea „activității” în jurul Kievului și rapoartele despre retragerea unor unități rusești din aceste zone pot indica faptul că Kremlinul a recunoscut pierderea inițiativei în regiune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel