Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Laude pentru primarul din Cluj din partea unui Tiktoker cunoscut din SUA. Emil Boc este emoționat de gestul tinerei | VIDEO
WhatsApp
Janna este un tiktoker din SUA care s-a mutat în Cluj și l-a felicitat pe Emil Boc pentru tot ce face pentru oraș. Vezi reacția primarului din Cluj în video.
Laude pentru primarul din Cluj din partea unui Tiktoker cunoscut din SUA. Emil Boc este emoționat de gestul tinerei | VIDEO / Foto: Tiktok

Janna Damigeana este un TikToker american cunoscut pentru videouri despre viața ca străin în România. Ea locuiește în Cluj, oraș care continuă să o impresioneze chiar și după cinci ani. S-a mutat din state în anul 2018 împreună cu soțul ei de origine română și copiii.

Cu ocazia Cursei de rățuști din Cluj, influencerul l-a întâlnit pe Emil Boc, Primarul din Cluj Napoca, pe care l-a felicitat pentru realizările sale și grija pe care o are de orașul pe care americanca îl iubește atât de mult.

 

Tiktoker-ul l-a lăudat pe Emil Boc

 

„Sunt din Statele Unite ale Americii și locuiesc aici (Cluj) în orașul tău minunat, pe care îl iubesc enorm. M-am mutat aici acum mai bine de patru ani și realizez tot felul de videoclipuri despre frumusețile și viața în Cluj. Vreau să îți spun că sunt de părere că faci o treabă minunată. Este o plăcere să te cunosc.”, îi transmite TikTokerul american primarului din Cluj, în limba engleză.

Însă, adaugă la finalul mesajului și o frază în limba română: „Îmi pare foarte bine de cunoștință”, spune influencerul.

Reacția primarului a fost una de bucurie și apreciere. Acesta a răspuns cu recunoștință, exprimându-și mulțumirea pentru cuvintele frumoase și pentru cât de bine vorbește limba română influencerul din America.

„Vorbești română foarte bine. Bravo! ”, spune emoționat Emil Boc, primarul Clujului.

 

 

@jannadamigeana Such a pleasure to meet you Emil Boc! @Primăria Cluj-Napoca ♬ original sound - JannaDamigeana

 

Clipul a primit sute de reacții 

 

Comunitatea din Cluj a fost extrem de încântată și surprinsă de gestul neașteptat al acestui tiktoker american, iar laudele Jannei pentru Boc au fost distribuite rapid în rândul locuitorilor orașului. 

Însă, americanca a fost surpirnsă să vadă cât de multă lume o iubește și pe ea, oamenii fiind de acord că într-o zi ar putea să conducă Clujul.

„Aș putea să o văd pe Janna primarul Clujului cândva, poate după ce Boc iese la pensie în vreo 30 de ani”, scrie cineva în comentarii, la care americanca răspunde: „Personal cred că Boc va candida pentru președinție”.

Influencerul s-a apucat de TikTok în timpul pandemiei, având un real succes, în special fiind apreciată pentru videoclipuri despre viața la țară din Cluj și despre țuică, o băutură românească de care americanca s-a îndrăgostit. Astfel, Janna și-a ales numele de utilizator Janna Damigeana.

„Videourile au ajuns virale și până să îmi dau seama aveam mii și mii de urmăritori. Apoi am fost invitată la Chefi la cuțite, unde am câștigat două cuțite, dar am fost eliminată în bootcamp pentru că nu am pus pâine pe un sandwich. Experiența mea cu social media a fost o nebunie și nu-mi vine să cred că mă urmărește atât de multă lume. ”, povestește Janna într-unul din clipurile ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel