Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lacrimi în Spania. Fetița româncă de 10 ani care a căzut în lac de ziua ei a MURIT
WhatsApp
Fetița româncă în vârstă de numai 10 ani care a căzut în lacul Trasona din Spania, chiar de ziua ei, a murit. Decesul fetiței a survenit la 5 zile după moartea prietenei sale, o copilă de 11 ani care a încercat să o salveze.

Spania este în lacrimi după ce fetița de 10 ani care a căzut în lacul Trasona a murit joi, pe patul de spital, la 8 zile de la tragicul accident.

Poliţiştii susţin că prima fetiţă a căzut din neatenţie în apa lacului, pe malul căruia venise pentru a participa la o petrecere din apropiere. Ambele fetiţe au fost scoase din apă de un ofiţer de poliţie la pensie care se afla într-o canoe şi care a încercat să le resusciteze până la sosirea serviciilor de urgenţă.

Cele două fetiţe se aflau la o petrecere când s-au îndepărtat şi au mers până pe malul lacului, iar una dintre ele a alunecat. A doua fetiţă a sărit să o salveze, dar nu a reuşit. Ambele fetiţe sunt de naţionalitate română şi trăiesc în Spania, una în Oviedo şi cealaltă în Pravia.

Adulţii au crezut că fetiţele au plecat să se răcorească în apele lacului, aflat la câţiva metri depărtare, dar nu şi-au dat seama că malul, pe care nu îl puteau vedea din zona în care se aflau, era alunecos. Mai multe rude care se aflau în stare de şoc după tragedie au avut nevoie de ajutorul poliţiei, notează The Sun.

Cu numai patru zile înainte, un pescar, tot de origine română, s-a înecat în aceeaşi zonă după ce a intrat în apă pentru a-şi recupera undiţa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel