Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
La un pas de DEZASTRU: Un avion Boeing 737 a aterizat forţat în ocean aproape de Honolulu
WhatsApp
Un avion Boeing 737 cargo a efectuat vineri o aterizare forţată în apele Pacificului din apropierea oraşului Honolulu din Hawaii, cei doi piloţi fiind salvaţi de Garda de Coastă, a anunţat Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA (FAA), transmite Reuters. 

"'Piloţii au raportat probleme la motor şi încercau să revină la Honolulu când au fost constrânşi să aterizeze cu avionul în apă'', menţionează FAA într-o declaraţie. ''Conform informaţiilor preliminare, Garda de Coastă a SUA i-a salvat pe ambii membri ai echipajului'', adaugă agenţia americană. Avionul decolase de la Honolulu cu destinaţia Kahului, de asemenea în insulele Hawaii.

Potrivit postului CNBC, avionul implicat în acest accident aparţine companiei Transair, specializată în zboruri cargo. Aparatul, de tipul Boeing 737-200, a fost construit în anul 1975.

Avioanele folosite pentru transportul de mărfuri sunt adesea foarte vechi, de multe ori astfel de aeronave fiind convertite în versiune cargo după ce au fost folosite mult timp ca avioane de pasageri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel