Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iubitul doctoriței românce ucisă în Germania, mărturii șoc: „Un bărbat o urmărea la muncă și acasă. A pus-o să semneze că îi va da bani“
WhatsApp
Un român, fostul partener al Elenei, doctorița ucisă cu brutalitate în Germania, este principalul suspect în cazul acestei crime. Procesul a început săptămâna aceasta. În mărturia pe care a depus-o recent, el a explicat că nu a ucis-o pe Elena. El susține că ar putea fi vorba despre un alt bărbat care ar fi urmărit-o și care a pus-o să semneze un act prin care femeia se angaja să îi vireze bani lunar.

Românca de 35 de ani, medic la un spital din orașul Fulda, landul Hessa, a fost descoperită moartă în curtea din spatele locuinței sale pe 7 decembrie 2020. Se pare că a fost înjunghiată mortal în gât când se întorcea acasă, de la spital. Elena era specializată în chirurgie generală și lucra la spitalul din Fulda de 10 ani.

Principalul suspect, arestat de îndată, este românul de 31 de ani cu care femeia avea o relație de aproximativ un an. După audierea de săptămâna trecută, el a fost audiat, din nou, ieri, și a oferit mai multe detalii despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla. El s-a apărat ferm, spunând că nu el a ucis-o pe Elena. El consideră că acuzațiile care i se aduc, descrise în rechizitoriu, sunt "foarte ciudate și teribile". El insistă: "Când trimiți o persoană la închisoare, trebuie să fii 100% sigur că ea a făcut-o".

Vezi și: Germania. Ea este doctorița româncă ucisă cu brutalitate: „Persoana cea mai importantă din viața lui Damian s-a stins”

Românul de 31 de ani spune că după ce a fost arestat în apartamentul fratelui său, împotriva lui s-a declanșat o "teroare". Nu i s-a permis să își sune familia sau avocatul. Un interpret traduce ceea ce românul explică în limba sa maternă. Judecătorul Josef Richter îl întreabă pe inculpat în mod concret dacă acuzațiile pe care acuzarea i le aduce sunt adevărate și dacă și-a ucis fosta iubită, în vârstă de 35 de ani, pe 7 decembrie, la Fulda. Ca răspuns, tânărul - de data aceasta în germană - spune imediat și ferm: "Nu".


El vorbește despre o "relație foarte frumoasă. Ne-am respectat reciproc, ne-am făcut cadouri unul altuia". În martie 2020, a spus el, a cerut-o în căsătorie pe femeia de 35 de ani - după patru luni de relație. De ziua ei de naștere și în ziua în care a terminat divorțul cu fostul soț i-a acceptat cererea în căsătorie. 

Vezi și: Germania. Detalii șocante în cazul doctoriței românce, ucisă în apropiere de fiul ei de 2 ani: Călăul a creat o ambuscadă pentru Elena

Nu au existat crize, certuri sau probleme. Întrebat dacă a fost uneori agresiv, răspunde sigur: "Nu, niciodată". Totuși, la momentul crimei exista deja o rezoluție prin care inculpatul nu avea voie să se apropie de medic, de locul ei de muncă sau de fiul său, în vârstă de doi ani.

Românul suspectat de crimă continuă cu o altă versiune asupra faptelor: „A vrut să mă ajute să îmi iau permisul de conducere. Dar când am dat proba practică, era un bărbat acolo. Bărbatul purta un pistol. Mi s-a cerut apoi să semnez un contract. Credeam că este pentru permisul de conducere“, a relatat el. „A fost o mare greșeală. În acesta s-a convenit ca iubita mea să plătească o sumă de bani pentru protecție. Ea s-a implicat în mod nevinovat“, a adăugat, explicând că acest bărbat îl teroriza și pe el și, de asemenea, pe medicul de 35 de ani, urmărind-o în mod constant - la locul de muncă, la domiciliul ei și chiar acasă la el. "Soția" lui, așa cum o numea el, plângea adesea din această cauză.

Citește și: Germania. Cine este românul care ar fi ucis-o pe doctoriță: O căuta insistent pe Elena

Persoana despre care vorbește ar fi fost cineva din cercul de cunoștințe al doctoriței românce ucise. potrivit InFranken.de.

Inculpatul confirmă că o aștepta pe doctorița de 35 de ani la Spitalul Sacred Heart în ziua crimei, 7 decembrie 2020 și că a condus în spatele ei până în curtea blocului în care locuiește. Ea îi făcuse semn că nu poate vorbi acum și că îl va suna mai târziu. „Nu a coborât din mașină și a ieșit cu spatele de pe alee - moment în care o mașină de culoare închisă a intrat în curte. Cine a fost în ea nu s-a văzut. Farurile m-au orbit", afirmă el.

Întrebat de judecător de ce a tăcut în lunile de arest preventiv, românul spune că a fost vina fostului său avocat. Din acest motiv, a angajat deja un nou avocat al apărării în timpul procedurii preliminare. Procesul va fi reluat vineri, 23 aprilie.

[citeste si] 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel