Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iubita lui Cătălin, mort duminică în Italia, mesaj emoționant. Noi detalii ies la iveală. Românul nu conducea mașina lui
WhatsApp
Apar noi detalii despre accidentul în care și-a pierdut viața Cătălin, românul de 22 de ani mort în Italia.  

Noi detalii ies la iveală în cazul cumplitului accident rutier petrecut într-o comună din Treviso și în urma căruia și-a pierdut viața Cătălin, un român de 22 de ani rezident în Italia. 

Costantin Cătălin Babota ar fi împlinit 23 de ani în decembrie. Tânărul locuia în Riese, dar se mutase în comuna Caerano San Marco împreună cu iubita sa Diana. El lucra într-o fabrică de podele din Riese și era foarte serios la locul de muncă.

Sâmbătă, proprietarul companiei i-a împrumutat BMW-ul cu care a ieșit ulterior de pe șosea în goana de a-și cunoaște moartea.

Iubita sa este sfâșiată de durere. "Te iubesc și nu te voi uita niciodată dragostea mea. Odihnește-te în pace... Te iubesc și te voi iubi toată viața!", a spus Diana potrivit publicației Oggi Treviso.

Cătălin și-a pierdut viața duminică, în urma unui groaznic accident rutier 

 

Accidentul a avut loc la ora 5 dimineața, în Caerano di San Marco din Treviso. 

Tânărul român conducea un autoturism marca BMW cu viteză deosebit de mare. Din câte se pare, acesta a pierdut controlul autovehiculului într-o curba și s-a izbit de un perete de beton, aflat pe marginea drumului. Oamenii legii au descoperit că Ionuț consumase alcool, din primele informații, în cantitate foarte mare, relatează jurnaliștii de la publicația trevisotoday.it. 

Oamenii aflați în zonă au chemat în zadar paramedicii. Ionuț fusese strivit între fiarele contorsionate ale mașinii și a fost nevoie de zeci de minute pentru ca pompierii să-l poată scoate din mașina care arăta ca un morman de fiare.

Motorul BMW-ului fusese aruncat la câțiva metri distanță, ceea ce arată viteza excesivă pe care o avea românul.

După zecile de minute în care tânărul a fost în cele din urmă descarcerat, pompierii din Montebelluna l-au predat paramedicilor care n-au putut decât să constate decesul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel