Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italiancă stabilită în Buzău, rămasă pe drumuri în plină iarnă după ce i-a ars casa. Sătenii au sărit s-o ajute
WhatsApp
O italiancă mutată în România trece printr-un adevărat coșmar, după ce casa bătrânească în care stătea a luat foc și a ramas pe drumuri. Primăria și sătenii s-au mobilizat pentru a o ajuta pe femeia greu încercată de viață. 
Italianca în lacrimi, după ce a ars casa în care statea (Sursa: Sansa News)

Acum patru ani, Paula, o femeie din Italia în vârstă de 56 de ani, a hotărât să-și schimbe viața și să se mute în comuna Bozioru din județul Buzău, unde și-a găsit sufletul pereche. Din nefericire, relația cu bărbatul român s-a încheiat și Paula a rămas să locuiască într-o casă bătrânească, de unde a fost izgonită ulterior de mama bărbatului.

Oamenii din comună au încercat să o ajute oferindu-i o altă casă, dar aceasta a fost distrusă de un incendiu recent, lăsând-o pe drumuri în plină iarnă.

Autoritățile din localitatea Bozioru și localnicii se mobilizează pentru a o ajuta să treacă peste această cumpănă, aducând un container în care să se mute, însă Paula are nevoie de ajutor pentru a-l utila și a supraviețui.

Autoritățile din localitate și vecinii săi nu au rămas imuni la tragedia femeii. Astfel, a fost adus un container în care să se mute femeia, dar containerul trebuie utilat cu cele necesare, iar italianca are nevoie de un mic ajutor financiar pentru a putea supraviețui, scrie publicația locală Șansa News.

A fost deschis un cont pentru donații:

Telefon: 0040/748 595 007

Cont:

Revolut

IBAN: RO80 BREL 0005 5270 3806 0100.

italianca-mutat-buzau-romania-full

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel