Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Zidar român, la închisoare, după ce i-a aruncat unei barmanițe 1.000 de euro pe tejghea
WhatsApp
Un zidar român de 39 de ani a fst condamnat de instanța din Brescia la 2 ani și nouă luni de închisoare pentru lovire și tentativă de viol.
Scandal de proporții într-un bar din Italia: O tânără româncă a fost dată afară de la muncă

Liviu P., zidarul de 39 de ani, de origine română, dar care locuiește în Calvisano, este acuzat de lovire și tentativă de violență sexuală împotriva unei barmanițe de 40 de ani din Montichiari. Bărbatul ar fi agresat-o cu prezența ,zilnic, timp de luni de zile, cel mai  adesea fiind sub influența alcoolului

Trei astfel de episoade au dus însă la condamnarea sa. Barmanița l-a reclamat pentru că a făcut presiuni asupra sa pentru a întreține relații sexuale cu acesta și, pentru a o convinge, românul i-a aruncat în față, în mod ofensator, în jur de o mie de euro în numerar, pentru a o amenința și insulta la momentul refuzului.

În schimb, cel mai izbitor (și deranjant) episod a fost la sfârșitul lunii octombrie 2019: probabil beat, zidarul ar fi atacat-o la barul în care femeia lucra, și-ar fi desfăcut pantalonii și ar fi încercat să o violeze, însă a fost oprit de intervenția promptă a unui un alt client care era acolo la acea vreme, informează Brescia Today.

După această experiență, zidarul român a primit un avertisment, precum și un ordin de restricție și distanțare obligatorie față de barmaniță. Lucru care a durat doar câteva zile: la începutul lunii noiembrie, cei doi s-au întâlni într-un alt bar și, pentru nerespectarea cerințelor din ordinul de restricție, bărbatul a fost arestat imediat, deși a susținut în instanță că se apropiase de femeie dar pentru a-și cere scuze. Acum, după executarea pedepsei, el va fi expulzat din Italia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel