Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Zeci de kilograme cocaină, găsite într-o mașină. O româncă și partenerul ei ar fi câștigat două milioane de euro
WhatsApp
17 kg de droguri au fost confiscate de poliția italiană la ieșirea de pe autostradă din Senigallia. Cincisprezece pachete de cocaină pură erau ascunse în fundul fals al mașinii, în care se aflau un bărbat de 44 de ani și o femeie de 34 de ani. Cei doi au fost arestați.
Italia. Zeci de kilograme cocaină, găsite într-o mașină. O româncă și partenerul ei ar fi câștigat două milioane de euro

În cadrul unui control de rutină, în cea mai populară stațiune turistică, carabinierii din Ancona au oprit un automobil, care se deplasa cu viteză. În automobil se aflau două persoane: un albanez și o româncă. La vederea forțelor de ordine, cei doi au devenit agitați, relatează centropagina.it.

Devenind suspecți, carabinierii au chemat ân ajutor câinele polițist, care a simțit, în spatele vehiculului, cu numere de înmatriculare germane, un miros specific. În fundul dublu al mașinii, care se deschidea cu ajutorul unui dispozitiv electronic și mecanic ingenios, erau ascunse pachete care conțineau de cocaină peste 17 kg de cocaină pură.

Odată ajunsă pe piață, cocaina le-ar fi adus traficanților un câștig de aproximativ două milioane de euro. Cei doi traficanți, un albanez și o româncă, au fost duși la închisorile Montacuto și Pesaro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel