Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Victimele de pe Lacul Maggiore, agenți de informații
WhatsApp

Duminică seara, o ambarcațiune închiriată de un grup de peste 25 de persoane, care sărbătoreau o zi de naștere, s-a scufundat pe Lago Maggiore din norul Italiei, din cauza unui mic uragan pornit de la un vânt foarte puternic. În cursul zilei de luni, informațiile pe care le-a oferit presa din Italia erau destul de vagi.

Echipe de salvare de pe uscat și apă au intervenit rapid pentru a-i salva pe cei care s-au aflat la bordul vasului. Din pasageri, unii au fost salvați de alte bărci, alții au înotat până la mal. Operațiunile de salvare au continuat toată noaptea cu scafandri, bărci și un elicopter.

Trupurile celor decedați, recuperate de echipele de salvare, sunt în număr de patru. Două au fost ale unor agenți de informații italieni, iar unul a fost membru retras al forțelor de securitate israeliene, anunță bbc.com. Cetățenii italieni identificați sunt Claudio Alonzi, de 62 de ani și Tiziana Barnobi, de 53 de ani. Cetățeanul israelianul care s-a înecat se nunește Shimoni Erez și avea 50 de ani. A patra persoană decedată se numește Anya Bozhkova în vârstă de 50 de ani, de naționalitate rusă, care era soția căpitanului ambarcațiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel