Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Urmărire ca în filme pentru carabinieri. Un român, prins în flagrant când fura o turmă de oi
WhatsApp
Un român din Italia a ajuns în arest, aseară, după ce a furat 50 de oi de la două ferme. Bătbatul nu a acționat singur, ci a avut trei complici, de origine italiană și poloneză.
Un român din Italia, prins în flagrant  când fura o turmă de oi. Bărbatul a avut trei complici

Cei patru bărbați au fost prinși în flagrant când transportau 50 de oi furate de la două ferme din Val dei Mocheni, notează il Dolomiti.

Cei care i-au alertat pe carabinieri au fost chiar proprietarii fermelor, care au sesizat pe loc dispariția unei turme de oi. Unul dintre acuzații de furt era chiar unul dintre „oamenii de bază” ai fermelor, având în grijă toate turmele de animale, menționează sursa citată. 

Cu toate acestea, proprietarii fermelor au început să constate că dispar mai multe animale și obiecte din cadrul proprietății lor, astfel încât au cerut controale din partea polițiștilor.

Suspiciunile fermierilor s-au adeverit noaptea trecută. Cei patru bărbați aveau totul pregătit și intenționau să ducă oile furate într-un abator pentru a le valorifica, menționează sursa citată.

Italia. Urmărire ca în filme pentru carabinieri. Un român a fost prins când fura o turmă de oi

 

Deși au fost priși în flagrant, bărbații au opus rezistență. Mai mult decât atât, „ciobanul șef” a încercat să fugă la apariția Poliției, însă, a fost imobilizat pe loc.

Potrivit primelor date din anchetă, românul are 37 de ani și are antecedente penale. Se pare că a mai comis furturi în Emiglia Romagna, relatează il Dolomiti.

Carabinierii au pus sechestru pe camionul în care erau transportate oile furate. Acestea au revenit în proprietatea fermierilor.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel