Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un tată și-a abandonat copilul minor în mașină și a mers să joace la păcănele
WhatsApp
Un moldovean, de 46 de ani, s-a ales cu o plângere penală, după ce și-a abandonat copilul în mașină și a mers la o sală de jocuri de noroc. 
Italia. Un tată și-a abandonat copilul minor în mașină și a mers să joace la păcănele. Sursa - pixabay.com

Evenimentul a avut loc, săptămâna trecută, în Castelli Romani, localitate din apropierea capitalei. Trecătorii care au observat un copil, care, rămas singur în interiorul  unei mașini parcate în via delle Sorgenti di Squarciarelli, plângea disperat. Prin urmare, au chemat carabinierii.

Carabinierii stației Grottaferrata, care erau angajați în operațiunea obișnuită de patrulare a teritoriului, au luat imediat măsuri pentru a da de urma tatălui copilului, relatează  ilgiornale.it.

Acesta a fost identificat datorită mașinii, care s-a dovedit a fi închiriată. În scurt timp, bărbatul a fost găsit într-o sala de jocuri de noroc din apropiere. Luat la întrebări de carabinieri, bărbatul a încercat să se justifice spunând că a plecat doar pentru câteva minute.

Moldoveanul este cercetat acum pentru abandonarea unui minor. Copilul, un băiat de opt ani, a fost încredințat mamei sale. 

 

Vezi si:

 

Italia. Diamante de milioane de euro furate de o româncă și un complice, chiar sub ochii bijutierului: Autorii jafului, arestați

 

O româncă și un croat au dat o spargere de milioane de euro într-un hotel din centrul Romei, Italia. Hoții au fost prinși de poliție, iar bunurile recuperate.

Prin înscenarea unei negocieri de cumpărare, cei doi hoți au reușit să fure în total cinci diamante extrem de valoroase de la un vânzător de bijuterii.

Doi tineri cu antecedente penale, în vârstă de 27 și 28 de ani, o româncă și un croat, l-au păcălit pe reprezentantul unei firme de bijuterii cu sediul în Monte Carlo, reușind să fure cinci diamante în valoare de peste 1,3 milioane de euro. Așa-zisul cuplu a fost arestat, împreună cu alți doi complici. 

Aceștia au fost găsiți într-un apartament folosit ca bază de operațiuni pentru banda de escroci, de unde au fost confiscate bijuterii, ceasuri, bani, printre care și bancnote false, folosite pentru escrocherii.

 

Jaful a fost pus la cale încă din luna august

 

Marele jaf a fost pus la cale încă din luna august într-un hotel de lux din centrul Romei. După o întâlnire anterioară la Sanremo și o alta la Milano, pentru a se pune de acord asupra achiziției de pietre prețioase, tinerii au dat lovitura.

Croatul s-a dat drept un om de afaceri rus și era însoțit de o femeie care pretindea că este expertă în diamante. El purta un Rolex în valoare de zeci de mii de euro, iar ea o rochie de 3.000 de euro, pentru a se mula perfect rolului jucat. Ambele au fost apoi confiscate de agenții de la secția de poliție Trevi-Campo Marzio.

Femeia de naționalitate română și bărbatul croat au fost arestați

 

Escrocheria a avut loc în camera de hotel a reprezentantului firmei de bijuterii. Acesta i-a arătat mai multe diamante femeii, care le-a înlocuit rapid cu unele false. Apoi, în hol, plata a fost efectuată doar pentru un diamant, cu bancnote false de 200 de euro.

Vânzătorul și-a dat seama prea târziu că banii erau la fel de falși ca și bijuteriile pe care le mai avea în seif după întâlnirea cu escrocii, care între timp dispăruseră deja.

Cu toate acestea, poliția a reconstituit întregul jaf cu ajutorul înregistrărilor camerelor de supraveghere ale hotelului, reușind să identifice cuplul, care a fost ulterior depistat și arestat, conform Corriere.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel