Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un șofer român de TIR a ajuns la spital, după ce un coleg l-a speriat cu un pistol de jucărie
WhatsApp
Un șofer român de TIR a ajuns la spital în Italia, după ce un coleg l-a speriat cu un pistol de jucărie. 

Un șofer român în vârstă de 57 de ani a fost la un pas de tragedie, după o glumă nevinovată între colegi. Potrivit presei locale, bărbatul suferea de o afecțiune cardiacă și a ajuns la spital, în timp ce colegul său, un marocan de 48 de ani, este anchetat acum pentru amenințări agravate.

Cei doi șoferi se aflau luni, 23 mai 2022, în jurul orei 17:00, cu TIR-urile parcate în Terminalul Darsena Toscana de pe via Mogadiscio din Livorno.

Bărbatul român tocmai coborâse din camionul său și i-a cerut șoferului marocan o informație banală, dar acesta, în loc să-i răspundă, a scos un pistol și l-a îndreptat spre compatriotul nostru, amenințându-l cu moartea.

Românul suferă de tahicardie și i s-a făcut rău

 

Românul de 57 de ani, care suferă de tahicardie, a început să se simtă rău din cauza sperieturii și a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe la fața locului, care l-a transportat imediat la spital.

Medicii au constatat românul a fost astfel la un pas de a suferi un infarct.

În parcarea unde s-a petrecut incidentul au intervenit ulterior și agenții de la Poliția Maritimă de Frontieră din Livorno care, la finalizarea verificărilor, au constatat că pistolul folosit de marocan era de jucărie și încerca numai să-i joace o farsă colegului său român.

Cu toate acestea, jucăria a fost pusă sub sechestru, iar posesorul ei a fost denunțat pentru amenințări agravate și riscă să fie trimis în judecată pentru gluma sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel