Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și un italian au pus la cale o afacere cu droguri. Peste două kilograme de hașiș, confiscate la percheziții
WhatsApp
Un român, un italian, alături de alți trei complici au organizat o rețea de traficanți de droguri, pentru a aproviziona piața din Sondrio și localitățile vecine. Drogurile erau aduse din Bergamo.
Italia  Un român și un italian au pus la cale o afacere cu droguri

După mai multe luni de investigații, polițiștii de la Cartierul General al Poliției Sondrio au reținut cinci membri ai unei rețele de traficanți de droguri, printre care un italian în vârstă de 37 de ani, un român de 33 de ani, un tânăr italian de 20 de ani, un nigerian de 27 de ani, precum și un tânăr din Republica Dominicană, de 20 de ani.

Fiecare dintre ei avea sarcina de a distribui drogurile la anumiți clienți, care erau împărțiți pe categorii de vârstă. Șeful rețelei era italianul de 37 de ani, care se ocupa de aprovizionarea cu hașiș, marijuana sau cocaină.

Echipa mobilă a polițiștilor a investigat activitățile rețelei încă din luna septembrie, anul trecut. Pe 26 februarie, nigerianul de 27 de ani care locuiește în Bergamo a fost reținut în timp ce transporta un kilogram de hașiș, ascuns în 10 pâini, scrie ilgiorno.it.

Investigațiile ulterioare au făcut posibilă recuperarea a încă 2,1 kg de hașiș și cocaină, deja împărțite în 64 de doze, gata să fie vândute pe piață. Prețul drogurilor a crescut la intrarea țării în zona roșie, astfel încât prețul pentru dozele de marijuana, hașiș și cocaină au fost crescut cu 20% comparativ cu prețul normal al pieței.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel