Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a răzbunat sora. A intrat cu forța în casa unui conațional și l-a bătut măr
WhatsApp
Agenții echipei mobile a Cartierului General al Poliției au pus, ieri, în executat un ordin de arestare preventivă, emis de  Tribunalul L'Aquila, la cererea procurorului, împotriva unui tânăr de 21 de ani de naționalitate română, rezident în L'Aquila.
Un român a fost luat „pe sus” de polițiștii din Italia

Faptele datează din seara zilei de 14 mai 2020, când românul, în vârstă de 21 de ani, a decis să-și răzbune sora  care, potrivit acestuia, fusese agresată de un conațional, de aceeași vârstă.

Prin urmare, a pătruns violent în locuința acestuia. Inițial a atacat un membru al familiei care i0a deschis ușa, iar apoi l-a atacat pe cel care îi supărase sora. Românul l-a lovit cu picioarele și pumnii, provocându-i fracturi grave și leziuni, care au avut nevoie de 30 de zile de tratament, potrivit medicilor de la camera de gardă unde a ajuns românul bătut. 

Pentru a preveni repetarea unor noi episoade de violență, autoritatea judiciară a solicitat o măsură asiguratorie, deoarece agresorul avea deja antecedente penale pentru vătămări corporale. Mai mult, ancheta efectuată de către anchetatorii de la Brigada Mobilă a scos a iveală indicii privind vinovăția agresorului, transmite questure.poliziadistato.it. La finalul formalităților, românul a fost plasat în arest la domiciliu, de unde va pute apleca doar cu autorizația Autorității Judiciare.  Episoadele de violență sunt în atenția agenților de poliție prin servicii specifice de prevenire și monitorizare a locurilor publice, pentru a asigura siguranța  cetățenilor, transmite Poliția din L'Aquila.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel