Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a furat o mașină, cu care a ajuns în șanț: „Am mers să cumpăr țigări”
WhatsApp
Un român, de 30 de ani, care locuiește în Sesto Imolese, s-a răsturnat, ieri seara, cu mașina într-un șanț. La fața locului au ajuns carabinierii, iar românul le-a spus: „Am mers să cumpăr țigări”.     
Italia. Un român a fost prins cu un permis de conducere fals și se presupune că face parte dintr-un adevărat lanț de contrafacere

Pentru tânărul de 30 de ani au fost depuse plângeri pentru furt și conducere în stare de ebrietate.

Potrivit celor relatate de carabinieri, bărbatul de 30 de ani ar fi condus o mașină, care nu-i aparținea. A luat automobilul fără șire proprietarului.

La prima curbă, bărbatul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un șanț, în zona rurală imoleană, scrie ilnuovodiario.com.

Când militarii au ajuns la fața locului, l-au supus testului pentru consum de alcool. Testul ar fi dat un rezultat pozitiv: aproximativ 2 grame/litru, cu mult peste norma de 0,5 permisă de lege.

Verificările ulterioare au scos la iveală faptul că cetăţeanul român nu avea permis de conducere, pe care nu l-a obţinut niciodată, ceea ce i-a agravat şi mai mult situația.

Bărbatul român, care a ieșit nevătămat în urma impactului, a fost reclamat pentru conducere sub influența alcoolului și furt. În plus, a fost sancționat pentru urcarea la volan fără a deține permis de conduce. Din fericire, în accidentul provocat de român nu au fost implicate și alte automobile.

Un alt român din Italia a furat mașina unui prieten, care îl găzduise peste noapte.

 

Italia. Un român, găzduit de un prieten peste noapte, i-a furat mașina, drept mulțumire

 

Prietenul său îl găzduiește, el îi fură mașina. Un român a fost oprit de poliția rutieră la stația de taxare din Valsamoggia. Ofițerii au constatat că bărbatul avea și un permis fals.

Poliția a interceptat mașina furată, iar șoferul a prezentat și un permis de conducere fals. Acest lucru s-a întâmplat duminică seara, când ofițerii de la poliția rutieră din Modena, aflați în misiune de supraveghere a autostrăzii, au semnalat un bărbat de 25 de ani, surprins la bordul unei mașini furate.

Polițiștii au oprit, în apropiere de stația de taxare Valsamoggia de pe autostrada A1, un Alfa Romeo 159 cu două persoane la bord, un bărbat și o femeie. S-a constatat că vehiculul a fost furat pe 2 februarie, potrivit Bolognatday.it. 

Pentru a evita identificarea, șoferul le-a arătat polițiștilor un permis de conducere românesc, care s-a dovedit a fi fals. Autovehiculul a fost declarat furat sub numele corect.

După ce l-au contactat pe proprietarul, care locuiește în Modena, poliția a aflat că acesta îi găzduise, luna trecută, pe cei doi tineri, care, odată plecați din casă, au furat mașina. Permisul de conducere a fost confiscat, iar mașina a fost returnată proprietarului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel