Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român beat și-a atacat, violent, fiica minoră, soția și soacra
WhatsApp
Un român de 43 de ani, rezident în Artogne, zona Brescia, a fost încătușat, după ce și-a bătut cu sălbăticie fiica, soția și soacra, cu care locuia în aceeași casă.    

Grație intervenției carabinierilor din Pisogne, scandalul nu a degenerat într-o scenă sângeroasă, însă bărbatul, care era în stare de ebrietate, a fost arestat și dus la închisoare sub acuzația de maltratare în familie, infracțiune care face obiectul codului roșu.

Episodul violent s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri. Soția agresorului a cerut ajutorul oamenilor legii, după ce soțul a ajuns acasă sub influența alcoolului și a sărit la bătaie de fiica lor de 12 ani și la bunica de 74 de ani, relatează quibrescia.it.

La fața locului au sosit atât carabinierii, cât și medicii de pe ambulanță. În ciuda prezenței militarilor și a medicilor, românul nu s-a oprit, continuând să le insulte pe cele trei femei care au fost internate în spitalele din Lovere și Pisogne pentru rănile primite.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a se stabili dacă acesta a fost un episod izolat sau dacă bărbatul a folosit deja violența domestică în trecut.

Un alt român a fost încătușat după ce a refuzat să plătească, a scos cuțitul la un barman și a sărit să-i bată pe carabinieri.

Italia. Român, scandal monstru într-un bar: a refuzat să plătească, a scos cuțitul la barman și a sărit să-i bată pe carabinieri



Carabinierii de la Compania Ancona au fost solicitați să intervină, ieri seara, în jurul orei 20, au intervenit pentru a calma un român de 34 de ani, care s-a dat în spectacol într-un bar. 

După ce românul a servit o băutură, barmanul l-a rugat să o plătească. Bărbatul a devenit agitat și a început să-l amenințe pe barman cu un cuțit pe care l-a scos din buzunar. Barmanul a sunat speriat la 112. 

Imediat ce a sosit raportul la Centrul de Operațiuni a Carabinierilor Ancona, o patrulă a intervenit la bar, iar militarii l-au identificat pe bărbatul român, care era în stare evidentă de ebrietate.

Scandalagiul a încercat să fugă din bar, în momentul în care carabinierii i-au cerut actele de identitate. Românul a început să-i amenințe și pe carabinierii, care încercau să-l liniștească. La un moment, bărbatul recalcitrant s-a aruncat și asupra carabinierilor, pe care a vrut să-i atace, scrie centropagina.it.

În ciuda încercărilor repetate de a fugi, lovind și împingând carabinierii, românul a fost imobilizat și încătușat. În buzunarele lui, oamenii legii au găsit și cuțitu cu care românul l-a amenințat pe barman.

Bărbatul român a fost arestat. Azi dimineață Judecătoria Ancona a validat arestul românului, în vârstă de 34 de ani, care este acuzat de amenințare, opunerea rezistenței față de un funcționar public și  tentativă de extorcare.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel