Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă româncă, hărțuită de un conațional: bărbatul o amenința și obliga să se căsătorească cu el
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, de origine română, dar cu reședința în provincia Salerno, este cercetat penal, fiind acuzat de hărțuire, tentativă și consumare de violență privată asupra a două connaționale, care locuiesc în Copertino. 

Românul a avut un comportament  persecutor din februarie 2021 până în aprilie anul curent, cea ce le-a provocat celor două conaționale o stare de anxietate gravă și persistentă, până la punctul de a le bliga să-și schimbe obiceiurile de viață.

În ciuda refuzului repetat al româncei de a intra într-o relație amoroasă, bărbatgul a hărțuit-o pe femeie prin apeluri telefonice și mesaje, în care o insulta și o amenința cu moartea și cu defăimarea în România dacă nu se va căsători cu el și nu se va muta în Salerno.

Bărbatul o suna non stop, chiar și noaptea. În plus o hărțuia și pe mama tinerei românce, mergând la domiciliu celor două, relatează corrieresalentino.it.

În câteva rânduri chiar a amenințat-o cu moartea dacă nu-și va retrage plângeriea depusă împotriva lui. Toate acuzațiile au fost consemnate într-o notă de încheiere, semnată de procurorul general Simona Rizzo. Suspectul este apărat de avocatul Angelo Terragno.

 

Italia. Româncă, bătută de iubitul gelos. Bărbatul i-a spart telefonul ca să nu vorbească cu prietenii

 

O discuție care a început din motive de gelozie s-a terminat la spital pentru o româncă, care a fost agresată de iubitul său gelos, un italian, de 39 de ani.

Polițiștii au intervenit, azi dimineața la ora 2 dimineața, între via Torresi și via della Montagnola din Ancona, unde o  femeie, de 39 de ani, de origine română, a fost atacata de iubitul ei, un italian de aceeași vârstă.

Cearta a durat aproximativ douăzeci de minute și ar fi avut loc din motive de gelozie. De altfel, bărbatul i-ar fi cerut iubitei sale să renunțe la toți prietenii. «Lasă-ți prietenii în pace, rămâi cu mine»,  i-a spus bărbatul iubitei sale. Apoi i-a spart telefonul, a tras-o de păr și i-a crăpat buza, scrie anconatoday.it.

Femeia a raportat și niște vânătăi și apoi a fost transportată la camera de urgență din Torrette, în codul verde de Crucea Galbenă din Ancona. 

Polițiștii au ascultat apoi versiunile celor doi iubiți. Românca a explicat că a fost prima dată când se întâmplă așa ceva. Se pare că nu are intenția de a depune plângere împotriva iubitului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel