Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român are restricţie să mai intre în Cosenza, după ce şi-a bătut şi violat soţia. Femeia a ajuns plină de sânge la poliţie
WhatsApp
Un român în vârstă de 34 de ani s-a ales cu o măsură de restricţie pentru oraşul Cosenza, după ce şi-a abuzat propria soţie în repetate rânduri şi a supus-o la tratamente greu de imaginat. Femeia a reuşit să îşi adune puterile să ceară ajutor şi a fost plasată într-un centru pentru victime ale violenţei domestice.

Potrivit ilgiornale.it, bărbatul venea adesea acasă în stare de ebrietate şi, din gelozie, îşi bătea soţia cu pumnii în gură, o ameninţa constant cu moartea şi chiar o abuza sexual, ca o formă de dispreţ la adresa acesteia.

Iadul femeii a devenit tot mai greu de suportat şi în fiecare zi atacurile bărbatului erau tot mai violente.

După ultimul episod violent, ajunsă la capătul puterilor, victima a decis să reacționeze, plecând de acasă și prezentându-se la o secţie de poliţie din Cosenza să îşi raporteze soţul. 

Un agent a întâmpinat-o pe femeie şi a văzut-o cu buza sângerândă și numeroase vânătăi pe față. După ce i-a ascultat povestea, a declanţat imediat ancheta asupra partenerului său român. Toate acestea au avut loc în noiembrie anul trecut 2019.

Astăzi, în aplicarea măsurii de precauție emise de judecătorul de instrucție al instanței din Cosenza, la solicitarea parchetului local, notificarea a ajuns de la oamenii legii. 

Tânărul de 34 de ani, acuzat de fapte de persecuție, maltratare în familie și vătămare corporală, va fi supus unui proces, însă, pentru moment, va trebui să stea departe de soţia sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel