Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a furat parfumuri în valoare de 11 mii de euro. Hoțul, prins după o urmărire ca-n filme
WhatsApp
Un magazin de parfumuri din orașul Vicenza a fost spart, în această dimineață, în jurul orei 4. Hoțul a spart vitrinele parfumeriei Pillan din Strada Ca' Balbi și a sustras aproape 150 de sticle de parfum în valoare de aproximativ 11.000 de euro. 
Italia. Un român a furat parfumuri în valoare de 11 mii de euro. Hoțul, prins de carabinieri după o urmărire ca-n filme

Jaful a avut loc ân jurul ore 4 dimineața, dar zarva provocată de hoț i-a trezit pe vecinii care au alertat imediat poliția. La fața locului au sosit două mașini de poliție și carabinierii, dar presupusul hoț a reușit să fugă. Bărbatul a urcat într-o mașină, un SUV negru, cu farurile stinse și a reușit, în primă fază , să scape de polițiști.

Polițiștii și carabinierii au început să urmărească mașina care mergea spre Via Zuccato. Aici, automobilul a fost oprit, dar șoferul a încercat să fugă pe jos, dar în cele din urmă a fost imobilizat, scrie reteveneta.medianordest.it

Acesta s-a dovedit a fi un cetățean român, în vârstă de 36 de ani, care locuiește în Elveția. În mașina sa, poliția a găsit, pe lângă parfumurile furate, câteva grame de droguri și o pereche de clești cu care a tăiat rama vitrinei magazinului jefuit. Românul a fost arestat și pus la dispoziția autorității judiciare până la audierea de validare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel