Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a fugit din arestul la domiciliu pentru că nu o mai suporta pe iubita sa. „Arestați-mă. Sunt liniștit doar când dormim”
WhatsApp
Un român a încălcat arestul al domiciliu din disperarea de a trebui să locuiască cu o femeie care a devenit insuportabilă. Chiar dacă motivele care l-au determinat pe bărbatul de 49 de ani să părăsească locuința în care se afla în arest la domiciliu nu a fost acela de a evada, acesta este cercetat.
Italia. Un român a fugit din arestul la domiciliu pentru că nu o mai suporta pe iubita sa. „Arestați-mă. Sunt liniștit doar când dormim.”

Bărbatul, acuzat în sala de judecată, a mărturisit: "Nu mai vreau să fiu închis în casă cu acea femeie, ne certăm mereu". Românul nu a mai rezistat în casă cu fosta sa parteneră și după ce a ieșit din arestul la domiciliu s-a dus direct la secția de poliție. 

Judecătorul Giulio Cesare Cipolletta a acceptat cererea procurorului onorific Massimiliano Costabile, la care s-a alăturat avocatul Rosita Magli, avocatul inculpatului, care a subliniat faptul că bărbatul nu voia să scape de arestul la domiciliu, ci voia să iasă dintr-o situație domestică considerată imposibilă.

 

Bărbatul a fost cercetat pentru a se asigura că spune adevărul

 

Autoritățile au cercetat motivele care l-au determinat pe bărbatul de 49 de ani să încalce o măsură preventivă. El a dovedit că nu a vrut să evadeze, mergând direct la carabinieri și a explicat acest lucru în momentul arestării. Valentin cunoscuse o româncă care locuiește în Pontedera, Italia și după ce au vorbit pe chat timp de un an, au decis să se mute împreună.

Însă, bărbatul uitase că avea un mandat european de arestare pentru contrabandă cu țigări în țara sa. Fapt care a dus la arestarea lui, imediat ce a pus piciorul în Pontedera. În așteptarea arestului la domiciliu, Valentin indicase locul în care urma să respecte perioada de arest preventiv, mai exact, în casa partenerei sale.

 

Românul preferă să stea la închisoare decât să mai locuiască împreună cu iubita sa

 

Însă nu la mult timp, după o ceartă, bărbatul de 49 de ani, care mai încercase să se sinucidă prin ingerarea de apă și amoniac, a părăsit locuința, săvârșind cu bună știință infracțiunea de evadare din arestul la domiciliu. Acesta a fugit direct la poliție, fiind disperat.

"M-am certat din nou cu iubita mea, nu mai pot suporta”, a răbufnit bărbatul. „Arestați-mă. Sunt liniștit doar când dormim. Ne certăm mereu. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor până la bucătărie. Nu vreau să mai știu nimic de ea".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel