Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un hoț de mașini a fost prins pe Autostrada del Sole
WhatsApp
Poliția rutieră din Arezzo a interceptat și arestat, ieri după-amiază, pe Autostrada del Sole, un bărbat de 45 de ani, rezident în Milano, vinovat de furtul unei furgonete Iveco pe care proprietarul o încredințase unui atelier specializat din Rozzano (MI) pentru o intervenție tehnică.

Era în jurul orei 16.00 când o patrulă a subsecției Battifolle, alertată deja de Centrul Operativ al Poliției Rutiere din Florența, a reperat duba și a oprit-o în zona de parcare Lucignano, pe autostrada A1.

Șoferul, de îndată ce a intrat în zona de serviciu, s-a prefăcut că încetinește dar a accelarat încercând să scape. Polițiștii au folosit mașina de serviciu și i-au baricadat calea. Hoțul nu s-a lăsat prins cu una, cu două și a încercat să fugă pe jos, obligându-i pe polițiști să facă o intrare în stil rugby, placându-l.

În urma cercetării la fața locului s-a constatat că ușa șoferului a fost forțată, iar în contact, în locul cheilor a fost introdusă o foarfecă. De asemenea hoțul a montat o unitate de control electronic în paralel, pentru a o ocoli pe cea originală, ceea ce ar fi împiedicat pornirea motorului fără cheia originală.

Individul, care nu avea permis de conducere deoarece nu îl obținuse niciodată, a fost arestat și dus la închisoarea Sollicciano din Florența.

Bărbatul de 45 de ani, mai fusese arestat de carabinierii din Trezzano sul Naviglio (MI) în luna iunie a anului trecut pentru un furt similar. El se afla, teoretic, sub control judiciar la domiciliu având interdicția de a părăsi orașul Milano, impusă de procurorul general.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel