Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un băiețel în vârstă de 3 ani, din Ucraina, a ajuns cu bine la spital pentru a se vindeca
WhatsApp
Un alt copilaș luptă cu războiul pentru o șansă la viață. Numele lui este Artem și are doar 3 ani. Acesta a ajuns cu avionul datorită milei oamenilor și a eforturilor părinților lui la spitalul de copii din Lombardia, Italia. 
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan

Din ce în ce mai mulți copii bolnavi au fost transportați în Italia pentru a putea fi tratați departe de zgomotele bombelor și a războiului. Printre ei se află și un băiețel de numai 3 anișori care a venit însoțit de ursulețul său de pluș, care va urma să-i țină companie în spital.

„Artem, în vârstă de numai 3 ani, a ajuns și el în Lombardia. Suntem pregătiți să îl vindecăm. Această imagine mă umple de bucurie și mă împinge, dacă se poate, să fiu și mai activ și mai hotărât să îi ajut pe cei care suferă".

Acestea au fost cuvintele pline de emoție scrise de președintele regiunii Lombardia, Attilio Fontana, pe Facebook, postând o fotografie a micuțului ucrainean Artem care urcă în ambulanța Areu la sosirea la Linate a avionului decolat din Polonia. Copilul are în mână un ursuleț de pluș.

 

Drama copiilor ucraineni bolnavi

 

Imaginea este deja un simbol de speranță, de pace pentru toți și de vindecare pentru el. Micuțul va avea parte de cele mai bune îngrijiri în Lombardia.

„Sunt în contact permanent cu președintele ONG-ului Soleterre, Damiano Rizzi, pe care l-am auzit la telefon imediat ce avionul a aterizat, pentru a felicita întreaga organizație”, a explicat Fontana într-o notă. Regiunea Lombardia continuă această misiune umanitară: "obiectivul este de a asigura cel mai mare număr de pacienți tineri ".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel