Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Un adolescent român își va petrece tinerețea după gratii. A UCIS pentru câțiva euro
WhatsApp
Un tânăr român de doar 17 ani își va petrece toată tinerețea după gratii după ce a omorât un cetăţean francez fără adăpost, pe o stradă din Palermo. Faptele pentru care a fost condamnat s-au petrecut în luna decembrie, băiatul având atunci doar 16 ani.

Tânărul român a fost condamnat la 10 ani de închisoare, deși procurorul a cerut pentru român 14 ani de detenție, însă ucigașul și-a recunoscut fapta și a primit o pedeapsă mai ușoară. Românul de 17 ani a fost găsit în cartierul Ballaro, unde locuia cu fratele lui. Acesta recunoscut că l-a lovit pe francez, dar spune că nu a vrut să-l omoare: „Am vrut să-i fur banii. D’aia l-am lovit. Nu am vrut să-l omor”, a declarat adolescentul român în faţa procurorilor italieni.

Aid Abdellah sau Aldo cum îi spuneau oamenii, de 57 de ani, îşi făcea veacul în Piazza Ungheria din Palermo, când adolescentul român s-a gândit să pună mâan pe banii lui. Numai că bătrânul Aldo a ripostat, astfel că tânărul l-a lovit puternic cu un baston până l-a lăsat lat și l-a buzunărit, însușindu-și cei 25 de euro şi telefonul mobil pe care bătrânul îl avea.

Aldo a fost descoperit fără suflare şi plin de sânge de o femeie care îl hrănea adesea. Femeia anunțat poliția, iar au declanşat ancheta pentru prinderea criminalului.Tânărul român a fost identificat după ce carabineirii au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, iar mărturia unui alt om fără adăpost a fost esenţială. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel