Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Trei români, între care și un copil de trei ani, scăpați ca prin minune dintr-un accident teribil. Celălalt șofer a murit pe loc
WhatsApp
Coliziune frontală în localitatea Montiscendi, Pietrasanta. Un bărbat de 52 de ani a murit. Trei români, între care și un copil de trei ani, aflați în mașina cu care acesta a intrat în coliziune, au scăpat cu răni minore. 

Un accident rutier teribil a avut loc marți, în jurul orei 12.30 pe Via Aurelia, în localitatea Montiscendi, Pietrasanta. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit în coliziunea frontală cu o mașină în care se afla o familie de români cu un copil de trei ani, toți ieșind din accident nevătămați, în mod miraculos.

Potrivit martorilor, bărbatul în vârstă de 52 de ani - Antonio Conti, născut și rezident în Massa - se deplasa în direcția Pietrasanta la volanul mașinii sale Fiat Panda de culoare roșie cu viteză foarte mare: pe podul care precede Turnul Beltrame, a pierdut controlul mașinii, intrând în coliziune cu un Opel hatchback care circula în sens opus.

Mașina condusă de italian a zburat literalmente câteva zeci de metri până când s-a oprit pe marginea drumului. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate din mașină pe bărbatul care era aproape de nerecunoscut. O scenă la care a asistat un biciclist.

În mod miraculos au scăpat teferi cei trei ocupanți ai celeilalte mașini: tatăl, mama și fiul, o familie de origine română care locuia în Montignoso. Aceștia au fost duși la Urgența Spitalului Versilia pentru verificări, dar nu au suferit răni grave.

La fața locului, pe lângă pompieri, s-au deplasat numeroase vehicule ale Poliției Municipale Pietrasanta și Seravezza, ambulanța 118, Crucea Verde și personal Anas. Drumul de stat a rămas închis timp de mai multe ore, blocând efectiv legăturile dintre Massa și Versilia.

 

Vezi și: Italia. Un șofer român de TIR și-a pierdut viața într-un accident: Florian nu a mai avut nicio șansă să iasă din cabină

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 48 de ani, a murit, la începutul acestei luni, pe centura de sud, Milano-Aosta, la intersecția cu Stupinigi, în municipiul Nichelino din Italia.

Conform primelor informații, un camion cu o cutie frigorifică încărcată cu fructe și legume a lovit balustrada centrală, apoi s-a răsturnat și a luat foc. Șoferul, Florian S., un român de 48 de ani, care se afla în interiorul cabinei, a murit carbonizat.

Flăcările, care au putut fi văzute și de departe, au fost stinse de pompierii din Torino Lingotto și din Turin Centrale. La fața locului au fost și poliția rutieră Torino-Settimo și auxiliarele Ativa. Secțiunea de drum a fost închisă în ambele sensuri, creând cozi lungi.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel