Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Trei români au scăpat ca prin minune cu viață, după ce mașina lor s-a rostogolit 15 metri în prăpastie
WhatsApp
O mașină în care se aflau trei români a fost implicată într-un accident rutier grav la Gemona, pe un drum de munte. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a căzut într-o râpă adâncă de 15 metri. 

Grav accident rutier în după-amiaza zilei de duminică, 31 octombrie, la Gemona, (regiunea Friuli Venezia Giulia). O mașină în care erau trei cetățeni români a ieșit de pe șosea și a căzut într-o râpă de 15 metri. Toți pasagerii au fost transportați la spital, o femeie fiind în stare gravă.

Potrivit presei locale, accidentul s-a produs pe "Strada di Foredor", un drum de munte plin de curbe, care duce la cabana Quarnan. În mașină se afla un cuplu, soț și soție, în vârstă de 56 și respectiv 57 de ani, rezidenți la San Fior, în provincia Treviso, precum și un alt bărbat, o rudă de-a lor în vârstă de 55 de ani.

Vegetația a atenuat căderea mașinii în râpă

 

Autoturismul Volkswagen Golf în care se aflau cetățenii români cobora de la cabana respectivă când, din motive care sunt încă în cercetare, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a căzut de-a lungul unei râpe de aproximativ 15 metri.

Vegetația deasă a atenuat căderea autovehiculului, iar toți cei trei români au scăpat cu viață.

Cei doi bărbați au fost transferați la spitalul din Tolmezzo, iar femeia, grav rănită, a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Udine. Se pare că starea ei este stabilă, iar viața sa nu este în pericol.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului au intervenit pompierii din Gemona, medicii de la 118 și carabinierii din Osoppo.

Un alt român rănit grav în Italia, după ce mașina lui a zburat zece metri prin aer și s-a oprit într-un copac

 

Un accident în urma căruia un român a fost rănit grav s-a produs la intrarea într-un tunel, în Anagni (Italia). Starea sa era atât de gravă, încât a fost nevoie de un elicopter care să îl transporte la spital.

Două autoturisme, un Renault Clio și un Renault Megane, s-au ciocnit, din motive care sunt încă în curs de investigare, la intrarea într-un tunel, în direcția Anagni. În urma accidentului au fost rănite două persoane, o femeie din Anagni și un bărbat român.

Acesta din urmă a fost găsit în stare atât de gravă, încât a fost chemat un elicopter pentru a-l transporta pe bărbat la spital, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare. Pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a îndepărta autoturismele. Potrivit autorităților, unul dintre vehicule s-a izbit între doi copaci de pe marginea drumului.

Un copac a oprit mașina, care altfel ar fi plonjat în râpa din zonă. Mașina ar fi zburat aproape zece metri, iar în urma accidentului, drumul a fost închis pentru a permite desfășurarea operațiunilor de salvare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel