Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Trei români au falsificat actele pentru a primi "Venitul de cetățenie". Detaliul care le-a stricat planul
WhatsApp
3 români  arestați pentru infracțiunea de tentativă de fraudă agravată pentru obținerea de fonduri publice, după ce au încercat să obțină "Venitul de cetățenie" cu acte false.
sursa foto: livesicilia.it

Ieri după-amiază, agenții Biroului General de Prevenire și Ajutor Public, în două intervenții diferite, au arestat 3 români care au depus acte false cu care au încercat să obțină "Venitul de cetățenie“.

Un cetățean român în vârstă de 38 de ani a fost arestat la oficiul poștal din Viale Monte Ceneri, și doi cetățeni români, în vârstă de 44 și 63 de ani, arestați la oficiul poștal prin Urbano III.

3 români, „rețete“ diferite

 

În primul caz, bărbatul s-a dus la ghișeu în încercarea de a solicita venitul de cetățenie. Operatorul, după verificarea documentelor, a devenit suspicios cu privire la autenticitatea actelor. Intervenția poliției a făcut posibilă constatarea falsului și arestarea tânărului de 38 de ani.

Două ore mai târziu, la oficiul poștal din via Urbano III, polițiștii au arestat două femei cu cetățenie română, în vârstă de 44 și 63 de ani. Și ele, în aceleași situații, dar la diferite sucursale, au încercat să solicite venituri din cetățenie cu documente care s-au dovedit a fi false. Cercetările au relevat, de asemenea, că ambele femei au primit deja creditele prevăzute de măsura de sprijin economic în ultimele luni.

Cei trei conaționali au fost arestați pentru tentativă de fraudă agravată pentru a obține fonduri publice, transmite poliția din Italia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel