Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânăr român, prins când jefuia locuința bătrânei care îl angajase. Proprietara dormea în camera alăturată
WhatsApp
Carabinierii au arestat doi bărbați, unul dintre ei de naționalitate română, care au fost prinși în flagrant delict, după ce au dat o spargere într-un apartament.
Italia. Român agresiv cu soția, după ce aceasta a fugit de acasă cu copiii

Brigada Mobilă de Carabinieri a arestat doi bărbați, unul dintre ei de naționalitate română, care au fost prinși în flagrant delict, după ce au dat o spargere într-un apartament.

De ceva timp, poliția căuta un autoturism Opel Astra de culoare verde, la bordul căruia doi bărbați ar fi comis mai multe furturi în orașul Carosino. Carabinierii au instituit mai multe controale în zona respectivă și mai ales pe drumurile de intrare și ieșire din municipiu, însă căutările au dat aseară rezultate. 

Astfel, mașina suspecților a fost observată sosind cu viteză mare în oraș. În ciuda iluminării slabe, ofițerii au reușit să-i urmărească de la distanță și să intervină în timp ce unul dintre ei ieșea dintr-o clădire de apartamente.

Hoțul, identificat ca fiind un tânăr român condamnat penal care abia împlinise vârsta de 18 ani, a opus o rezistență puternică la control, iar după câteva minute s-a calmat și a recunoscut furtul. Complicele său, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Taranto care locuiește în San Giorgio Jonico, a fost de asemenea oprit în timp ce îl aștepta pe român, în stradă, la volanul Opel-ului.

 

Hoțul român a intrat în casă, în timp ce proprietara dormea în camera alăturată


Investigațiile ulterioare au stabilit că tânărul, după propria mărturisire, reușise să intre în apartamentul de la etajul 1 al clădirii, folosind cheile pe care le furase cu ceva timp în urmă, chiar în timpul lucrărilor de construcție efectuate chiar în acea casă.

Astfel, românul în vârstă de doar 18 ani reușise să fure 150 de euro din sertarul din dormitor, în timp ce proprietara casei, o bătrână de 73 de ani, dormea în altă cameră.

În graba sa de a fugi, lăsase cheile cu care tocmai deschisese ușa de la intrare chiar în acel sertar.

După efectuarea formalităților, cei doi au fost arestați pentru furt calificat. Tânărul de 18 ani a fost dus la închisoarea din Lecce, în timp ce complicele său a fost plasat în arest la domiciliu. Bunurile furate au fost recuperate și restituite femeii în vârstă, informează corriereditaranto.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel