Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânăr român, de 19 ani, mort într-un accident groaznic. Nu a avut nicio șansă
WhatsApp
Ionuț M., un tânăr român de doar 19 ani, a murit, azi-noapte, într-un cumplit accident de motocicletă petrecut în  Biancavilla. El locuia alături de familie în localitatea Etna, acolo era cunoscut sub numele de "Giovanni". 

Băiatul locuia de câțiva ani în Biancavilla alături de familie și lucra ca muncitor agricol. Era originar din Blăgești, județul Bacău, potrivit biancavillaoggi.it.

Ionuț a murit pe loc într-un grav accident rutier care a avut loc în jurul orei 22.00, aseară, la Biancavilla, în Viale Europa, la o sută de metri de piazza Falcone Borsellino. Dinamica accidentului nu a fost încă stabilită. La prima vedere pare că este un accident de motocicletă autonom, fără coliziune cu un alt vehicul, produs după ce tânărul a lovit un stâlp de iluminat public.  Însă, în cursul serii, unii martori au raportat prezența unui autoturism în momentul impactului, chiar dacă nu este încă clar dacă a avut sau nu un rol în producerea accidentului, informează yvii24.it.

Motocicleta pe care o conducea a fost spulberată literalmente, trupul tânărului a fost aruncat pe caldarâm. Ionuț a murit instantaneu, iar medicii chemați la fața locului nu au putut face nimic pentru tânărul român, decât să îi constate decesul.

„Am primit o veste tragică ieri seară. Suntem alături de familia tânărului, căreia îi vom acorda tot sprijinul cuvenit. În aceste momente deja dificile, regretăm că trebuie să asistăm la pierderea unei vieți atât de tinere. O veste groaznică“, a transmis Antonio Bonanno, primarul localității Biancavilla, citat de biancavillaoggi.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel