Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Sute de doze de hașiș și cocaină la domiciliu: Doi români au fost arestați
WhatsApp
Un tânăr de 36 de ani a fost arestat după ce poliția italiană i-a confiscat peste șase sute de doze de hașiș și cocaină. În ultimele zile, alte două persoane au ajuns în cătușe pentru că ascundeau droguri în mașină.
Șofer român, sub influența alcoolului, lovește un carabinier și blochează traficul în Cannara

Un bărbat a ajuns după gratii după ce poliția a găsit peste cinci kilograme de droguri ascunse în casa lui. În principal era vorba despre hașiș, împărțit în douăzeci de ambalaje și patruzeci de doze, dar și șase sute de doze de cocaină și alte două pachete de droguri care nu au fost încă tăiate și identificate.

Carabinierii de la Compagnia di Alatri au descoperit cantitatea impresionantă de marfă a bărbatului și au sechestrat-o miercuri seară, în locuința acestuia, în urma unei percheziții ordonate de Procuratura condusă de Dr. Antonio Guerriero și în cadrul unei operațiuni de aplicare a legii privind traficul de droguri.

 

Românul a fost identificat și arestat

 

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani este de naționalitate română, dar rezident de ani de zile în Alatri. Acesta a fost arestat de carabinierii din cadrul unității operative și, la finalul formalităților, a fost închis în camerele de securitate ale stației de carabinieri.

Arestarea și confiscarea cantității mari de droguri au fost efectuate după o altă operațiune, desfășurată tot de carabinieri săptămâna trecută și făcută cunoscută abia acum.

 

Poliția a mai descoperit un român care avea în posesia sa droguri

 

Încă două persoane, de fapt, au ajuns în cătușe la Alatri pentru a fi reținute pentru trafic de droguri: un bărbat de 31 de ani, tot român, și un egiptean de 24 de ani.

Românul avea ascunse în mașină cincisprezece grame și jumătate de cocaină și crack, în total 29 de doze pregătite pentru a fi introduse pe piață. Marfa era depozitată într-un compartiment creat sub panoul de control al geamului prin aplicarea unor dispozitive controlate electronic.

Mașina a fost confiscată împreună cu un alt vehicul, de asemenea echipat cu un dublu fund cu deschidere electronică. În timpul unei alte percheziții domiciliare ordonate de procurorul din Frosinone, efectuată împotriva cetățeanului egiptean în vârstă de 24 de ani, au fost găsite aproximativ 60 de grame de hașiș.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel